Jurek Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15894502,Zona_sprawdzala_swiatla__maz_przejechal_ja_dwa_razy.html#TRNajCzytSST To trzeba być bez mózgu żeby coś takiego wywinąć. Mam nadzieję, że sprawca nie jest naszym forumowiczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Zobacz tego durnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediwonder Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Co Ci ludzie mają we łbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorY Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 najciekawsze są komentarze pod artykułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_66 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 najciekawsze są komentarze pod artykułem najciekawsze jest po co klękała przed samochodem - świateł nie widać z daleka ???? a bieżnik to się sprawdza z boku a nie z przodu !!!!! i w przyczepie to jedna osoba stoi z boku za przyczepą a druga miesza światłami ale szmatławe dziennikarze muszą wierszówkę wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haras Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Zobacz tego durnia Ciekawe czy oprali ryja temu tępakowi od szlabanu, ja bym oprał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 przecież to dziecko. Raczej starych bym do tego szukał. On mógł nie pomyśleć, ma takie prawo jako małolat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Co Ci ludzie mają we łbie. Galaretę którą z mózgu zrobiła im TV, smartfony, tablety, srablety itp... Edytowane 10 Lutego 2015 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maka Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Niestety świat idzie i technologia do przodu , coraz gorzej jest kontrolować młode osoby a do tych tabletów i smartfonów dorzucił bym jeszcze dopalacze i mocniejsze narkotyki . Podstawą do takich dzikich zachowań to szpan przed kolegami i koleżankami . Moim zdaniem dużo winy w tym maja rodzice i pewnie wnet na komunie będzie się dawać w prezencie samoloty i działkę trawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi