smarsula Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam POMOCY Jak w temacie poszukuję instrukcji montażu dodatkowej sypialni , pomieszczenia gospodarczego do przedsionka DWT ZELTE. Nie mam pojęcia jaki stelaż ułożyć z rurek , może ktoś to rozkładał i ma zdjęcia ??? Pozdrawiam Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witaj ! Jeśli chodzi o samą sypialnię ,montowaną w przedsionku to jest prawdopodobne ,że montuje się ją na samych paskach przełożonych przez rurki sufitowe przedsionka. Pomieszczenie gospodarcze czyli dodatkowa boczna przystawka jak najbardziej potrzebuje stelaż.Poniżej masz film jak sobie z tym poradzić. Nie jest to DWT-zelte ale BRAND i pewnie bardzo podobny system montażu. http://www.youtube.com/watch?v=-HzsDx3sLCU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarsula Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) chodzi mi o pomieszczenie ( ja chce to wykorzystać jako sypialnie ) , w kpl. dostałem dużo rurek i szukam pomocy dzięki za filmik , trochę mi zaczyna świtać jak to u mnie ma być , ale jak ktoś ma taki sprzęt to proszę o pomoc Edytowane 3 Maja 2014 przez smarsula (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi