Skocz do zawartości

Wydzielono z przyczepy z UK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale numer :ok: , przeoczyłem ten model :-] , ale bajer niezły dla dzieci ( niby grzecznie spia , a tu ukratkiem sie wymykaja drugimi drzwiami , ....o kurcze sorki puchacz :-]:ok:

super egzemplarz...

Opublikowano
to drzwi są z obu stron????

To są różne przyczepy, różnych firm i z różnych lat (każde zdjęcie jest opisane).

Ale design typowo angielski.

A przyczepa Puchacza1968 - dla mnie bomba :ok: !

Opublikowano

Kurcze...tak mi wszyscy sugerują te ukradkowe wyjścia (wejścia), że zaczynam sie obawiać...tym bardziej, że mam dorastającą córkę :ok: Może te drzwi zakleję na stałe i bedzie spokój :ok:

Opublikowano
Kurcze...tak mi wszyscy sugerują te ukradkowe wyjścia (wejścia), że zaczynam sie obawiać...tym bardziej, że mam dorastającą córkę :ok: Może te drzwi zakleję na stałe i bedzie spokój :ok:

:ok::-]:-]:-]:-]:-]

Opublikowano
że zaczynam sie obawiać...tym bardziej, że mam dorastającą córkę

Alarm załóż z z detektorem ruchu :ok:

Opublikowano

Można też użyć średniowiecznej metody zaszywania ludzi w worki na noc (głowa oczywiście na zewnątrz). Mimo, że to bardziej było stosowane podczas odwiedzin kawalera, ale przydać się może :ok:

Opublikowano

Panowie bądzmy poważni , przestańcie straszyc kolegę, ale szary z tym workiem to jeszcze nie słyszałem :ok::-]:-]:-]:ok::-]:-]

nie no powaga to podstawa :mod:

Opublikowano

Serku ! w dzisiejszych czasach nie stosuje sie worów . To było dobre w średniowieczu . Teraz są specjalne śpiwory pokryte drobną siatka nierdzewną zamykane na kłódkę na zamkach błyskawicznych . śpiwór kupić można wszędzie a siatkę w ogrodniczych sklepach , lub zdjąc z płotu u sąsiada / metoda tańsza ale bardziej pracochłonna /!

Ale jak chłopak jest narwisty a dziewczyna niczego sobie , to żadne zabezpieczenia nie pomogą !

Opublikowano
Panowie bądzmy poważni , przestańcie straszyc kolegę

No a teraz przypomnij co ci sie tam urodziło kilka miesięcy temu i pośmiejemy sie razem za 13 lat :ok::ok:

Opublikowano
Panowie bądzmy poważni , przestańcie straszyc kolegę

No a teraz przypomnij co ci sie tam urodziło kilka miesięcy temu i pośmiejemy sie razem za 13 lat :ok::-]

No Serek, to może być zabawne :ok: hahahahahahahahaha

PS. Mam nadzieje, że Marek nie załamał Cię :-]:-]:-]:-]

Opublikowano

Pierwszy raz odwiedziłwm ten temat i to zupełnie przez przypadek, ale myślę sobie o co chodzi z tą przyczepą z UK i co widzę, że tu ludzi w worki zaszywacie i takie tam inne. Jak dobrze rozumiem ten temat to żeby przywiezioną przyczepę zarejestrować trzeba się zaszyć w worek z detektorem ruchu i siatką nierdzewną zamykaną na solidny zmek. Uff dobrze, że kupiłem przerejestrowaną cycepkę :ok: