Serek Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Najwyzszy czas powoli planowac wakację na przyszły rok, i tak sobie pomyslałem bedąc w ostatni weekend 14-16. grudnia w Zakopanym na mały wypoczynku , ze może przyjechac tu z przyczepa( Zakopane latem tez moze byc ładne), ale powiem szczerze ze jest bardzo mało info o kempingach z Zakopcu. Moze ktoś ma jakies sprawdzone miejsca, pola ( prywatne), kempingi , w przystepnej cenie, ....????, i może polecic tam wypoczynek Z góry dzieki za informację... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Ja jedynie mogę powiedzieć, że Zakopiec latem jest ładny (byłem w tym roku). O kempingu nie miałem się jak dowiedzieć choć też mnie to interesowało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 wiem tylko o jednym kempingu , ale niestety jest dośc drogi , ale fajne miejsce bo pod krokwią. http://www.podkrokwia.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 "Pod Krokwią" jest - mówiąc oględnie - raczej niepolecany przez osoby, które miały przyjemność (?) tam gościć. Warunki odwrotnie proporcjonalne do ceny. Właściciele zamiast inwestować wolą liczyć "dutki". Serek, a musi to być "zadeptane" Zakopane? Trochę dalej, w Niedzicy jest kemping "Polana Sosny" http://www.niedzica.pl/karawaning.htm. Mogę z czystym sumieniem polecić. Dobre miejsce wypadowe w Pieniny, Zalew Czorsztyński na wyciągnięcie ręki, do Zakopanego niedaleko. Warunki sanitarne super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Zobacz tutaj: www.ustupska.pl Zadzwoń i się umów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 noemi_s stronka się nie otwiera... Zakopane zimą mi się bardzo podoba, ale jeszcze latem nie widziałem , a poza tym córeczka bedzie starsza i bede mógł sie z nią wybrac na wycieczke rowerowa itp... a zima ( teraz ) 2 godz . na mrozie (-5) to dla niej juz za zimno...( długo) , tak wiec zbytnio nie pozwierdzalismy ...latem są wieksze mozliwosci... no narazie szukam i prosze was o rady, i pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 Zobacz tutaj: www.ustupska.pl Zadzwoń i się umów. robin byłeś tam...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 noemi_s stronka się nie otwiera... Spróbuj http://www.niedzica.pl/turystyka.htm. Wybierz noclegi, pole karawaningowe. A poniżej kilka zdjątek. Wjazd na camping, w głębi recepcja, restauracja, łazienki Na tamie, w głębi zamek w Niedzicy. Zejście z Wąwozu Homole Jezioro Czorsztyńskie Camping - widok z mostu na Dunajcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 camping na ulicy Za strugiem miła pani, warunki dostateczne, ceny niskie, jestem tam co roku po namiotem i w tym roku pod domkiem ceny płaci sie tylko 10zł za osobe w namiocie za namiot nic za autko też nic woda ciepła od 6.00 do 10.00 i od 18.00 do 22.00 ceny domków to chyba 20zł za osobe ja tam lubie nocować gdyż nie jestem wymagający Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 To też jakaś alternatywa: http://www.kasztel.pieniny.net/ polacane tutaj: http://www.camperteam.pl/forum/viewtopic.php?t=959 Ewentualnie jeszcze coś takiego istnieje - ale nie umiem się wypowiedzieć jakiej jakości: http://camperpark.pl/main.php?lang=pl&no_menu=0&country=1&type=1&id=27828&x=20.0061035&y=49.3213178&z=14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.korzyb Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 polecam Ci kemping "U MACIEJA", co do ceny nie mam aktualnych wiadomości bo kilka lat tam nie byłem, w latach 90-tych jeżdziłem ta m corocznie ,było o połowę taniej niż na dużych kempingach np. "pod Krokwią" cz na Charendzie" , kemping bardzo czysty, sanitariaty ok. nic nie ginie , gospodzre mieszkają na miejscu, Kemping znajduje się przy stacji Orlenu przy Zakopiance na samym wjeździe od Warszawy, na tzw. USTUPIE POLECAM Korzyb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 polecam Ci kemping "U MACIEJA", co do ceny nie mam aktualnych wiadomości bo kilka lat tam nie byłem, w latach 90-tych jeżdziłem ta m corocznie ,było o połowę taniej niż na dużych kempingach np. "pod Krokwią" cz na Charendzie" , kemping bardzo czysty, sanitariaty ok. nic nie ginie , gospodzre mieszkają na miejscu, Kemping znajduje się przy stacji Orlenu przy Zakopiance na samym wjeździe od Warszawy, na tzw. USTUPIE POLECAM Korzyb jest moze jakas stronka tego campingu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.korzyb Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Strony raczej niema, Maciej sam siedzi przy drodze i zaprasza gości, podam ci nr. telefonu ale musze odnaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Strony raczej niema, Maciej sam siedzi przy drodze i zaprasza gości, podam ci nr. telefonu ale musze odnaleźć. Ok dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Serku a ja mam dla Ciebie inną propozycję godną rozpatrzenia. Otóż w tamtym roku mieliśmy sprawę służbową do załatwienia w Zakopanym . Wracając z wyjazdu na Węgry zatrzymaliśmy się na 3 dni na campingu przy basenach termalnych na Słowacji w Orawicach.Do Zakopanego jest stamtąd ok.25 km.Camping jest w odległości 0k.200 m od "starych" basenów termalnych i ok.500-600 m od nowego aqaparku. Standard taki sobie-jak za czasów komunistycznych.Ale bardzo miła atmosfera.Wieczorami ludzie palą mini ogniska i śpiewają przy dżwiękach gitar.Jest gdzie pochodzić i gdzie zjeść.Nie pamiętam ile płaciliśmy ,ale wiem,że ceny były niższe niż w Zakopanym. No i ta atrakcja w postaci basenów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts