Skocz do zawartości

instrukcja obsługi do przyczepy wilk ci 2000'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!czy ktoś z użytkowników portalu ma w posiadaniu taką instrukcję?moze w pdf?chętnie ją odkupię.moze być po niemiecku lub angielsku.

pozdrawiam i czekam na pomoc!

Opublikowano

Czy chodzi Ci o instrukcję konkretnego wyposażenia (ogrzewanie z nawiewem, lodówka)? Jeśli chodzi o instrukcję do całej przyczepy to raczej ciężko coś takiego znaleźć :).

Opublikowano

Jakiego masz tego Wilka? i co Cię interesuję ? Mam gdzieś instrukcję od swojego , ale tam nic ciekawego nie ma , parę stron.

Opublikowano

WITAM!dzisiaj trochę grzebałem przy moim wilku i znalazzłem instrukcję do wszystkiego co ona posiada oraz do niej samej(nawet niektóre rzeczy po polsku!).takze dzieki za pomoc!!! :) ale gdyby ktoś potrzebował taką instrukcję to chętnie pomoge.mam wilka safari 500k z 2000'.pozdrawiam :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam i zwracam sie z prośbą o pomoc - stałem się szczęśliwym posiadaczem hobby prestige 520 ale nie mam instrukcji ani opisu. w szczególe brakuje mi opisu instalacji gazowej - odłączona jedna rurka :-] ; nie działa ogrzewanie trumatic 3002; ani lampka gazowa pod sufitem - jednym słowem ciemno i zimno :hej: ale fajnie :hop1:

może ktoś posiada instrukcję bez przyczepy albo może zrobić ksero :)

z góry dzięki za pomoc :przyczepa:

Opublikowano

Witaj! 99% z nas pewnie nie ma instrukcji do swojej przyczepy. Mimo podobnych modeli różnią się one i tak więc napisanie jednolitej byłoby dla producenta kłopotliwe... Aczkolwiek ktoś z forum kiedys pisał, że ma conieco o hobby'itach. Może się odezwie :przyczepa:

W razie czego dawaj foty - pomożemy :hej: Na forum jest sporo fachowców z różnych dziedzin :hop1:

Opublikowano

Posukaj rozdzielacz gazu, jest to listwa z kilkoma zaworami i zobacz czy wszystkie są otwarte. Jak miałem Hobby, to o ile pamiętam ten rozdzielacz był w szafce pod kuchenką.

Pozdrawiam

Opublikowano

wielkie dzięki o coś takiego mi chodziło - zdjęcie spod kuchenki :-] , szkoda, że nie widać nalepek :przyczepa:, niestety chyba u mnie są zerwane, ale dzięki za cenne wskazówki :hop1: wszystkiego najlepszego na majówkę :hej:

Opublikowano

życzę powodzenia w rozgryzaniu przyczepki.

W czasie majowego weekend'u odbyłem swoja pierwszą podróż z przyczepą jest nia również Hobby Prestige 520 ad 1977.

Teraz już wiem co zmienić na następny wyjazd i czemu się baczniej przyjżeć.

Generalnie pomimo wieku przyczepka jest OK.

Pozdrawiam "hobby-stę"

Macio

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich

Poszukuję instrukcji użytkowania sprzętu "Riviera 550"

Kolega kupił sprzęt, ale jest zielony z tego tematu.

jeśli ktoś mógłby pomóc to z góry WIELKIE DZIĘKI :niewiem:

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego gdybyś troszkę raczył i poszukał to dowiedział byś się że 99 procent przyczep nie ma instrukcji obsługi. Instrukcje za to mają podzespoły z których składa się przyczepka.

Z czym kolega ma dokładnie problem?

Opublikowano

Witam szanowne grono karawaningu mam wielką prożbe poszukuje instrukcji do mojej przyczepy adrii 4256DO ,wiem że to nie problem pozaglądać wszędzie i samemu dojść co z czym jest połączone,ale chciałbym sprawdzić czy ktoś nie dokonał jakiś przerubek bo boję się ze gdzieś bedzie jakieś zwarcie i przyczepe trafi ,dlatego prosze o instrukcje aby spać spokojnie

Opublikowano

Przykro mi ale instrukcji to na 95% nie znajdziesz!!!