Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w ocenie przyczepki

Balcerek

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie

Dziś oglądałem dwie przyczepy z komisu w Grodzisku, rzeczywiście wyglądały przyzwoicie , tyle że ja się prawie nie znam!

prosze o pomoc w ocenie

http://www.przyczepykempingowe.auto.pl/Oferta/sprzedaz/dethleffs-530tk-1997r-__________17900-zl

i druga

http://www.przyczepykempingowe.auto.pl/Oferta/sprzedaz/tec-380-1992r________13-900zl

dajcie znac  co sądzicie , wasze opinie bezcenne:)

Zdjęcia są jak dla mnie zbyt małe ,żeby coś mądrego powiedzieć

Pierwsza: na mój gust powinien w tym roczniku być zderzak już jakiś ładny. Zderzaki nie są tanie ,ale ważniejsze co się stało ,że go ew. nie ma.

Przy tej wielkości przyczepy Masa Własna wydaje się być bardzo mała (za mała)

Zdjęcia są jak dla mnie zbyt małe ,żeby coś mądrego powiedzieć

Pierwsza: na mój gust powinien w tym roczniku być zderzak już jakiś ładny. Zderzaki nie są tanie ,ale ważniejsze co się stało ,że go ew. nie ma.

Przy tej wielkości przyczepy Masa Własna wydaje się być bardzo mała (za mała)

wielkie dzięki Speedy za odzew. Jestem pod wrażeniem waszej wiedzy,rzeczywiście zderzak był zasłabo przymocowany, lekko piękniętyw w miejscu mocowania, poszycie lekko wgniecione, bardziej sie obawiałem lewego przodu bo w miejscu rączki jak się b.mocno potrząsa poszycie lekko chodzi,znalazłem podklejenie, pewenie już kilkuletnie , ale mówie zupełnie jestem zielony i nie mam pojęcia czy to jest dobrze zrobione.

Szukam kogoś kto by fachowo ocenił i poradził co brać .jeszcze raz dzięki za odpowiedz

Od siebie dodam, ze to sa 2 rozne przyczepy, kazde reprezentuje inny uklad.

wiem Mafik, szukam dla 5osobowej rodziny, tec 480 ma w miare wszystko co potrzebuje, dethlefsa natomiast musiałbym przywrócic do pierwotnej formy i dodać piętro z jednej strony, tak podobno było wcześniej.

dzięki za odpowiedz mafik, czy Ty jesteś z Piaseczna,?

Witam ,na moje w Dethleffsie powinien być zderzak taki jak w Tec-u,dwa łóżka pojedyncze wzdłyż przyczepy a po środku szafeczka.Wykładzina podłogowa wygląda dla mnie na wymienioną a na zewnątrz wzdłuż przyczepy w dolnej części brakuje plastikowych listew.W poprzednich modelach Dethleffs Camper nie było zderzaków tyko takie właśnie światła .

Edytowane przez Werusie (wyświetl historię edycji)

zdjęcia bardzo słabej jakości ale w Dethleffsie na czwartym zdjęciu wgniotka nad drzwiami i mam wrażenie że listwa dachowa jest tam wykrzywiona - ale moze to złudzenie zdjeciowe

wiecej ciężko okreslić bo nie widać za wiele

Mam firme w Piasecznie, mieszkam na Ursynowie, w czym moge pomoc?

W ktorym miejscu to pieterko w tym Dethleffsie, bo sie dopatrzec nie moge?

Piętro było dorabiane według właściciela komisu nad lewym łóżkiem dolnym, jakieś dziury mi pokazywał, ale brakło mi wyobrażni żeby to zobaczyć.Dlatego pytałem, żeby Cię poprosić o ocene na żywo.Pozdrawiam

zdjęcia bardzo słabej jakości ale w Dethleffsie na czwartym zdjęciu wgniotka nad drzwiami i mam wrażenie że listwa dachowa jest tam wykrzywiona - ale moze to złudzenie zdjeciowe

wiecej ciężko okreslić bo nie widać za wiele

dzięki Rosołek ,postaram się podjechać jeszcze z aparatem to podrzuce następne foty

Witam ,na moje w Dethleffsie powinien być zderzak taki jak w Tec-u,dwa łóżka pojedyncze wzdłyż przyczepy a po środku szafeczka.Wykładzina podłogowa wygląda dla mnie na wymienioną a na zewnątrz wzdłuż przyczepy w dolnej części brakuje plastikowych listew.W poprzednich modelach Dethleffs Camper nie było zderzaków tyko takie właśnie światła .

Dzięki za uwagi, znakiem tego robiony był cały tył? Nie widać na poszyciu przyczepy miejsc po montażu zderzaka, w TEc-u natomiast tak jakby zderzak był dodany, a poprzedni złamał się podczas cofania,( jest lekki wgniecenie nad zderzakiem),pozdrawiam