piotr1973 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam serecznie wszystkich w maju zaczynam swoją pierwszą przygode z kamperem. Zwracam się do was z ogromną prośbą o miejsca nad jeziorem w dziczy jestem zapalonym wędkarzem nie chcę tłoku ani kompielisk na prądzie mi nie zależy mam swoje żródło zasilania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 @piotr1973 Nasze Mazury posty #7 i #13 < polecamy Pozdrawiamy, Ir & Ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szablasty Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 SOrry za linka ale nie mogłem się powstrzymać : http://okartowo.mazury.info.pl/?pole-namiotowe,15 Polecam Z D E C Y D O W A N I E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11thebest Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Okartowo, mogę polecić jednakże 'minusem' jest to że własciciel zamyka dostęp do natrysków bodajże o godz 19.00 dla mnie był to problem bo w swojej przyczepie nie posiadam łazieneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircol Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Moim ulubionym miejscem na Mazurach jest pole biwakowe nad j. Nidzkim (4 km od Ruciane-Nida) Cisza, spokój i luz. Komfortem są: przyłącze 230 V, WC "Toy toy" i woda z pompy, którą trzeba sobie pompować. Oczywiście prysznic dostępny ale własny, kupiony w "Jula" na 12 V Poranna kawa przed własną "chałupką" z widokiem na jeziorko bezcenne Nie bez znaczenia jest niska cena jaką płacimy za pobyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Moim ulubionym miejscem na Mazurach jest pole biwakowe nad j. Nidzkim (4 km od Ruciane-Nida) Mają tam jakąś stronę internetową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircol Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Mają tam jakąś stronę internetową? Nic takiego nie widziałem, to są najzwyklejsze polanki w lesie nad samym jeziorkiem. Właściciel - dzierżawca przyjeżdża najczęściej wieczorkiem, a informacji jestem w stanie udzielić sporo, no i foto przez 30 lat też się nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Możesz podać współrzędne? Będę w czerwcu w tych okolicach i może bym skorzystał Spartański warunki= luz na polu, a to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircol Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Możesz podać współrzędne? Będę w czerwcu w tych okolicach i może bym skorzystał Spartański warunki= luz na polu, a to mi się podoba. Jutro coś podrzucę i trochę info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircol Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jutro coś podrzucę i trochę info. Miejscówka 4 km od Ruciane-Nida droga 58 na Pisz za kanałem (stacja ORLEN) w prawo i po tablicach "Wysoka" ew. GPS Cisza, spokój i przyjezdni to właściwie od wielu lat Ci sami. 500 m dalej małe poletko na jakieś 2-3 namioty, i dalej kolejne biwaki już w strefie ciszy, tak więc już się silnika na wodzie nie usłyszy - tylko żagle Ognisko kiedy się ma ochotę, my co wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Miejsce mi jak najbardziej pasuje Napisz jeszcze jak wygląda droga dojazdowa. Moja cepka jet długa i nisko zawieszona Nie chciał bym się tam zawiesić, bo już raz to trenowałem. PS: Może moderacja, by te nasze gadki na temat pola biwakowego przewaliła do oddzielnego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircol Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Miejsce mi jak najbardziej pasuje Napisz jeszcze jak wygląda droga dojazdowa. Moja cepka jet długa i nisko zawieszona Nie chciał bym się tam zawiesić, bo już raz to trenowałem. PS: Może moderacja, by te nasze gadki na temat pola biwakowego przewaliła do oddzielnego wątku? Kolega dojechał taką 7m i szeroką na 2,2m i bez problemu,a droga... no cóż przez las kawałek trzeba po woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Trzeba będzie sprawdzić organoleptycznie Co najwyżej, będzie dodatkowa przygoda Dzięki za wszystkie informacje. Myślę że i inni z tego skorzystają. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosołek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 mircol a jakieś opłaty z tytułu prądu? pobytu? jak to cenowo wygląda? latem sporo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi