Kindzior Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam Znalazłem auto w dobrej cenie . Co myślicie o przeróbce na mikrokampera. Długość odpowiednia silnik nie zajechany. Przestronne wnętrze przyciaga uwage i jest orginalny. 1000 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ale poważnie piszesz czy żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kindzior Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Właściwie to nie wiem fajnie by wyglądał.... Jutro poodjade zobaczyc jaki jest wysoki w środku z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkwiatek Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Potraktuj go jako trening przed kupnem kampera i najdalszą podróżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kindzior, odważny jesteś. No ale to tylko skojażenia. Cieknąć to chyba nie cieknie, tylko jak się pozbędziesz tego charakterystycznego zapachu poprzedników. To jest bardzo trudne do usunięcia, a wręcz prawie nie możliwe. Jak Ty będziesz spał z takim zapachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Już sobie wyobrażam poranne wysunięcie wyrka na rampie z kufra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kindzior sobie z nas żartuje, a my chcemy mu doradzać he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin traker Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Już sobie wyobrażam poranne wysunięcie wyrka na rampie z kufra... najlepiej jesli to by było "łóżko z wiekiem" takie z białymi falbankami w środku + makijaż w stylu nosferatu :hop1: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arus227 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ręce mi opadły! Nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komplecik Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Fajny, stolik ma zewnętrzny ,kolor gustowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszko Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kiedyś pojadę takim w swoją ostatnią podróż ... na koszt rodziny ... Dla mnie bomba , bierz w ciemno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marfi Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ha ha ha padłem Dzięki za poprawę humoru Jakby nie było - karawaning pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjonat Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Niezależnie od tego czy to żart czy serio nie jest to pomysł bez precedensu. Jakoś tak na początku lat 90-tych na jeden z koncertów piosenki studenckiej "Bazuna" a zarazem zlot karawaningowy gości z za sąsiednich granic do miejscowości Wdzydze Kiszewskie na Kaszubach jedna z załóg pochodząca z Czech przyjechała właśnie karawanem. Karawan wszak subtelnie przerobiony dla potrzeb kempingowania posiadał wszelkie walory wizualne dla pierwotnego przeznaczenia .(na szybach wyklejone liście typowe dla tych pojazdów, w oknach zasłonki , wnętrze wyściełane materiałem niczym trumna, itd. Załoga (dwoje młodych kolesi ) także odjazdowa . W ciągu zwariowanych trzech dni imprezy chodzili ucharakteryzowani na zombiee często ubarwiając swą obecność stosowną animacją ruchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ręce mi opadły! Nie wierze... Wiara czyni cuda. Nie zdziw się jak gdzieś na campingu zobaczysz cały orszak: minikamper z kilkoma załogami + + + itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkwiatek Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 W jakimś odcinku „Top gear” mieli trzema samochodami typu kombi, dotrzeć do źródeł Nilu. Po traumie związanej z nocowaniem w hotelu, postanowili przerobić samochody na mikrokampery. Clarkson zainstalował na zewnątrz drzwi BMW deskę klozetową, a w środku też dali sobie radę. Podstawowym mankamentem tego samochodu jest kierownica z prawej strony, natomiast cała reszta daje bardzo duże możliwości adaptacyjne na kamper, większe nawet niż blaszak wielkości Fiata Doblo (wersja nie przedłużana) w sensie długości łóżka. Tak więc z jednej strony śmichy chichy, a z drugiej sprawa nie jest głupia, zwłaszcza w połączeniu z namiotem z marketu, typu „pawilon”. Samochód można pozbawić charakteru trupowozu za pomocą oklejenia folią i innych zabiegów, sam eksperymentowałem w gorszych warunkach, a jednak się udało odbyć parę wypraw. Moim zdaniem, jeżeli nie ma to być tajny kamper do krótkich wypraw w spartańskich warunkach dla facetów ewentualnie wyjątkowych kobiet, to lepiej mieć więcej przestrzeni w budzie, by móc się wyprostować, czy choćby ubrać nie w pozycji leżącej. Warto podliczyć też koszty ubezpieczenia i parkowania Pozostaje jeszcze kwestia , czy tam nie straszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi