piotrekbb Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 bo przepisze dom na frajera. Oto email jaki otrzymałem : "Blagam o natychmiastowa pomocOd:Piotr Masz dom w Warszawie ? Moze chociaz mieszkanie ? Potrzebuje natychmiastowejpomocy, ty mozesz mi ja dac, a takze zarabiac duze pieniadze, bo mam zczegoplacic. Dom 10.000 PLN/m-c i wiecej, mieszkania 4k PLN/m-c i wiecejhttp://karolak.sysplex.pl/Wybaczcie zawracanie glowy, chwilowo inaczej niz rozsylajac to nie mogesobieporadzic. Najwiecej kreci sie dookola mnie zloczyncow i ludzi zapatrzonychtylko w pieniadz. Prosze o obalenie twierdzenia, ze nie ma juzkatolikow!!!Odpowiedzi tylko drogami podanymi na ww. stronie, skrzynka nadawcy jestprzepelniona i nieczytana......Prosze - przekaz tego maila do ludzi, ktorych znasz" Ja również proszę informujcie znajomych , bo babcia,dziadek,sąsiad lub sąsiadka może się nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ... a po co w ogóle otwierać takie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ... a po co w ogóle otwierać takie wiadomości Krzysiek, Ty to wiesz, ja to wiem, ale ze starszymi ludźmi jest różnie,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmtaxi Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jest taka komórka w policji, która chętnie łyknie taki adres email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A altana na działce 4m2 też może być nawet za 5 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Krzysiek, Ty to wiesz, ja to wiem, ale ze starszymi ludźmi jest różnie,,, Fakt, masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 a co to ma wspolnego z karawaningiem? to temat raczej do policji kryminalnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) z karawaningiem nic, no może tyle,że jak wydymają babcie to ta zajmie przyczepę wnuczka i z wakacji nici. To dział HydePark a im więcej poinformowanych tym gorzej naciągacza. Edytowane 3 Lutego 2014 przez piotrekbb (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzela777 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 o co w ogole na to patzrec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Dzieki za takie wiadomosci Dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi