Radi Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witajcie. Przedstawiam kolejny w moim życiu mobilny domek - Burstner Ventana 440 TS. Po 4 latach z inną marką przez przypadek wróciłem znowu do Burstnera. W rozważaniach zakupowych wydatnie pomagali mi Koledzy : Krzysztof (Kristofer), Marek (marko6), Grzesiek (gfizyk) oraz Andrzej (andrewa1) za co po raz kolejny chcę podziękować Teraz trochę suchych danych: Model: Ventana Avantgarde 440 TS MW: 980 kg DMC:1300 kg Długość z dyszlem: 629 cm Szerokość 230 cm Długość powierzchni mieszkalnej 488 cm ( a myślałem że 440 cm ) Rok produkcji 1998 Poniżej kilka zdjęć - niestety jeszcze od sprzedającego ponieważ budka po podróży jest tak "czysta" że strach pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 baaaardzo ładna przyczepa, układ oryginalny. Patrząc na wnętrze to spokojnie wygląda na kilka lat młodszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 baaaardzo ładna gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolz Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 oooo tak fajny niespotykany układ już gdzieś pisałem Buerstner podaje w sybolice długość mierzoną po dachu co ma się nijak do podłogi Poprzednia 435TK co ma Bartek miała po podłodze 470cm a obecna oczywiście też Buerstner 530TK ma 560cm po podłodze Ale globalnie reasumując super przyczepka i Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jeszcze raz gratulacje! Niech się spisuje :-) Do zobaczenia na szlaku albo zlocie! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Śliczna przyczepka, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciutek Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Bardzo ładna. Podoba mi się rozwiązanie z wysuwaną półką na telewizor. 320 kg ładowności - niezły wynik Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Co do ładowności - 320 kg to sporo ale moja poprzednia przyczepa miała 475 kg ładowności i to dopiero było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Biorąc przykład z kolegi Marka (marko6) postanowiłem zmienić wygląd tylnej ściany zastępując klasyczną biel fragmentem mojej ulubionej Norwegii. Mam nadzieję, że jadącym za mną będzie się podróżować troszeczkę przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Gratulacje :yes: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi