wydra Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Tak sobie szukam .... i szukam.... i szukam już dwa tygodnie miejsca na urlop. Była w planie Francja. Potem stwierdziłam, że jednak Italia ale mąż uparł się trochę na Chorwację. Szukaliśmy dużego campingu z basenami i atrakcjami a dzisiaj wpadł mi w oko właśnie ten. Nie ma basenów ale jakoś mi się podoba. Wydaje się być "naturalny". Może ktoś z Was tam był i może coś napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam. Niestety tam jeszcze nie dotarłem ale... Zobaczcie sobie kemping Bi-Village na Istrii. Macie tam wszystko. Jeśli byłoby Wam tam jednak za gwarno, to ok. 5 km dalej jest spory choć kameralny i zalesiony kemping Brioni (ex. Puntiżela). Polecam! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) ... szukam już dwa tygodnie miejsca na urlop. Była w planie Francja. Potem stwierdziłam, że jednak Italia ale mąż uparł się trochę na Chorwację. Szukaliśmy dużego campingu z basenami i atrakcjami a dzisiaj wpadł mi w oko właśnie ten. @wydra Porównaj wybrany przez Ciebie kemping z naszymi: HR < polecamy tu jest wszystko > Italy Pozdrawiamy, PS Była w planie Francja. < polecamy + Park Keukenhof [NL] ... zapraszamy do klikania na naniesione znaczniki informacji na mapie dowiesz się więcej. Przewiń panel obok mapy i klikaj na w/w znaczniki. Edytowane 2 Lutego 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi