Kurus Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam serdecznie Koledzy zwracam sie z uprzejmą prośbą o pomoc szukam masztu lub materiałów na ten temat do flagi "karawaningu" ponieważ szukam i nie potrafię znaleźć. dzięki z góry Pozdrawiam Michał i Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 mam maszt z trzech rurek aluminiowych 2 m , różnej średnicy,tak że jedna wsuwa się w drugą zakupione w firmie robiącej stelarze do namiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witaj dzięki za szybką odpowiedz zastanawiałem sie też nad wędką jakąś bo niechce do cepki przyczepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) @kurus1250 oferta < zerknij Pozdrawiam, Edytowane 2 Lutego 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dzięki właśnie wymyśliłem że chyba zrobię z rurek od namiotu z mojej cepki bo mam stare które powinny się nadać co myślicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Z wędki teleskopowej widziałem taki masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Za 28 zł na Alledrogo kupiłem wędkę teleskopową (max 7,5 m) i jej używam jako maszt - oczywiście trochę skróconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpyr Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 http://sprzedajemy.pl/kij-teleskopowy-malarski-aluminiowy-2m,9479087 taki mam maszt antenowy a moze być flagowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 dzieki za pomoc ale stare rurkiz namiotu bedą chyba najlepsze tak mi sie zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIN CINO Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) tani , bardzo lekki i składany - teleskopowy maszt flagowy - http://allegro.pl/u62-maszt-flagowy-aluminiowy-teleskop-6-m-okazja-i3945037309.html widziałem też w ubiegłym roku podobny maszt u jednego z forumowiczów na pomorzu - http://allegro.pl/aluminiowy-teleskopowy-maszt-flagowy-6-m-i3936612587.html Edytowane 6 Lutego 2014 przez CINCINO (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 dziękuje za pomoc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosołek Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 dziękuje za pomoc:D a co juz kolezko kurusie skombinowałes coś sam? pochwal się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 a co juz kolezko kurusie skombinowałes coś sam? pochwal się? dam rade z rurek ze starego przedsionka bedzie długi i odpowiedni hehe a co ty myślisz?? kiedy zamawiamy flagi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi