jachata Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam Chciałbym was prosić o wstępną ocene tego Wilka. Ten układ wnętrza idealnie mi pasuje bo mam trójkę małych smyków. Nie wiem czy szykować się na wyjazd i oględziny czy sobie darować bo i czas i kilometrów troszkę. Na zdjęciach nie widzę dokładnie gdyż dzisiaj dysponuje tylko telefonem. http://otomoto.pl/wilk-sport-pietrowe-lozka-igla-T4166224.html Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Czesc moze zanim sie wybiezesz to popros o wiecej zdjez i bardziej szczegolowych i je wklej to latwiej bedzie ocenic pozatym moze ktos z kolegow z forum mieszka w tamtych okolicach i moglby zobaczyc ja na zywo i ocenic zobacz temat na forum....Forumowicze pomagają oglądać przyczepy Edytowane 2 Lutego 2014 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Hej, tak profilaktycznie tylko... zakładam że w DR Multipli w O1 masz 1300kg wbite?? lub miejmy nadzieję więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oceanic123 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Mogę podjechać w Sobotę i obejrzeć. Na moje oko jest to WILK 490 TK. Pytanie teoretyczne - jakiej negocjacji cenowej warty jest ten rocznik, przy założeniu, że nie jest to jakiś przeszczep (patrząc na wyblaknięte malowanie przodu względem reszty). Jak ostatnio oglądałem identyczną "u Hansa w Holandii", w ubiegłym roku, to cena była na poziomie 25 tys, a stan był słaby, ot buda po wypożyczalni... Więc ta wydaje mi się podejrzanie tania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachata Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Mogę podjechać w Sobotę i obejrzeć. Na moje oko jest to WILK 490 TK. Pytanie teoretyczne - jakiej negocjacji cenowej warty jest ten rocznik, przy założeniu, że nie jest to jakiś przeszczep (patrząc na wyblaknięte malowanie przodu względem reszty). Jak ostatnio oglądałem identyczną "u Hansa w Holandii", w ubiegłym roku, to cena była na poziomie 25 tys, a stan był słaby, ot buda po wypożyczalni... Więc ta wydaje mi się podejrzanie tania... Dzięki oceanic123 za potwierdzenie przypuszczeń które i ja miałem. Oglądam również na stronach zachodnich i faktycznie ta cena jest znacznie podejrzana. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIWAS Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 TYPOWY POLAK ZA TANIO ŹLE ZA DROGO JESZCZE GORZEJ TE WASZE DOMYSŁY ?? PRZYJEDZ ZOBACZYSZ PRZYCZEPA JEST ŚWIETNA I BARDZO ZADBANA -WŁAŚCICIEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak sie gdzies wchodzi to sie zaczyna od przywiatania....a to jest temat ktory ma pomoc kupujacemu a nie sprzedawcy TYPOWY POLAK ZA TANIO ŹLE ZA DROGO JESZCZE GORZEJ TE WASZE DOMYSŁY ?? PRZYJEDZ ZOBACZYSZ PRZYCZEPA JEST ŚWIETNA I BARDZO ZADBANA -WŁAŚCICIEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oceanic123 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 @ CHIWAS, strasznie nie podobają mi się praktyki, kiedy sprzedawca obraża się na merytoryczne argumenty. Zamiast krzyczeć dużymi literami, może odnieś się do argumentów. Przyczepa jest dużo tańsza niż na zachodnich aukcjach, a i kolor przodu, jednoznacznie wskazuje na "przeszczep". Jeśli porządnie zrobiony to OK, podaj numer VIN, sprawdzimy..., tym, niemniej życzę owocnej sprzedaży - kolego obrażalski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIWAS Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam panowie Dla swojego spokoju a waszej ciekawości podaje nr vin wcj4903482uws2064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Akurat te pasy na bakiście mogły np. szybciej wyblaknąć, bo położone na plastiku, a nie na lakierze jak na poszyciach bocznych, więc moim zdaniem to nic nie musi znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citrorafi Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam . Większość przyczep ma na bakiście naklejki a na scianach bocznych są paski malowane. Może dlatego równo nieblakną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam . Większość przyczep ma na bakiście naklejki a na scianach bocznych są paski malowane. Może dlatego równo nieblakną. Ale piszesz to jako citorafi, czy jako CHIWAS ? Zakładając drugie konto, co jest niezgodne z zatwierdzonym przez Ciebie regulaminem, chcesz wprowadzić Kolegów w błąd ? I jak potem nie mamy twierdzić, że spora grupa sprzedających to oszuści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Nie wiem czy szykować się na wyjazd i oględziny czy sobie darować bo i czas i kilometrów troszkę. http://otomoto.pl/wilk-sport-pietrowe-lozka-igla-T4166224.html @jachata Zerknij i sprawdż co masz wpisane w swoim dowodzie rejestracyjnym auta (Fiat Multipla 1.9jtd) poz. [F.1] Jeżeli masz wpisane 1729kg lub więcej to jest to przyczepa dla Ciebie. Jeżeli mniej, siedż w domu. Pozdrawiam, Edytowane 7 Lutego 2014 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachata Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Może komuś się przyda Multipla 1.9jtd 2005r DR pozycja F1 2050kg pozycja O1 1300kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABar Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Może być, że ten Wilk to tzw Standwagen tzn, że cały czas stał na jednym kempingu (na stałe) odwrócony przodem do słońca ( w stronę południową) i dlatego tak wyblakło. Jeżeli cały czas stała to też nie za dobrze dla przyczepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi