polo63 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 WitamPo nie udanych poszukiwaniach z mojej strony tematu dotyczącego "giełdy ogłoszeń-kupię/sprzedam...." kieruje zapytanie do administracji czy nie można by było założyć odpowiedniego wątku w którym to forumowicze (i nie tylko) mogliby dokonywać między sobą,a za pośrednictwem tego forum transakcji,a wszystkie tego typu ogłoszenia byłyby zebrane w jednym miejscu? czytałem wcześniej coś podobnego dotyczącego Kupna i Sprzedaży (odpowiednio [K] i przed treścią ogłoszenia trzeba było wstawić ale nie mogę teraz tego znaleźć;/)-temu ten temat i prośba o zebranie tego w jeden nowy temat widoczny na naszej głównej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Przecież wszystko to jest w dziale "Ogłoszenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo63 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ja pikole a ja,żem się naszukał jak gł... dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi