Krixos Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witajcie Zapraszamy Tyszan (i mieszkańców okolic) na piątkowe wieczory przy piwie poświęcone rozmowom o karawaningu i nie tylko. Spotykamy się co piątek od godziny 19.00 w pubie u "Olka" przy ulicy Piłsudskiego. Wszyscy chętni proszeni o wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jak już komputer włączyłem specjalnie to się wpiszę.Powiem więcej -znam temat ,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsosieccy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja się wpisuje na każde spotkanie o ile to możliwe ze względu na pracę :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dzisiaj odbyło się inauguracyjne spotkanie w wyżej zameldowanym składzie. Liczymy, że każde kolejne będzie w szerszym gronie. Dzięki chłopaki za bardzo miły wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A da się tam gdzieś w okolicy z przyczepką zaparkować ??? to może rozważę jakiś wiosenny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jest duży parking , ale wiosną przeniesiemy miejsce w bardziej przyczepowe - co weekend pewnie inne Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Panowie! Piątek się zbliża !!! Kto przybędzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wow ziomale mieszkałem na R i czasem bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No to jak będziesz się wybierał to zarezerwuj czas na piwko z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsosieccy Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Nie obiecuję, mam robotę u kumpla przy instalacji wodnej i nie wiem czy się wyrobię. Dam znać w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BernadettaJerzy Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To my też musimy na te pogaduchy kiedyś wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A szykuje się dzisiaj spotkanie o 19.00 ,kto chętny oprócz mnie i Krixosa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To my też musimy na te pogaduchy kiedyś wpaść To bedzie sie trza kiedyś umówić i wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A szykuje się dzisiaj spotkanie o 19.00 ,kto chętny oprócz mnie i Krixosa ? Jak załatwisz transport do B-B .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 no to Panowie o 19 "u Olka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi