jonyjar Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jestem posiadaczem Awart Daystar od jakiegoś czasu i uważam że to taki mały kozak pośród przyczep. Tylko jak się rozpogodzi zrobię jakieś fajne fotki i je umieszczę. Mam nadzieję że znajdzie się jeszcze pare przyczepek tej firmy na naszym forum i każdy pochwali się swoją. O sorki mały błąd w temacie powinno być Abi Award. Jeszcze raz sorki. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez jonyjar (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 a mnie się wydaje, że takich kozackich to jest tylko jedna patrząc na literówkę w nazwie, to widzę że to chyba nowy nabytek ?? witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonyjar Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ano nowy nowy a literówka to czasami tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 no to głowa do góry. Zapodaj fotki, co tam się udało nabyć. nie powiem - fajnie masz, w piątek zapiąć przyczepę i za godzinkę jesteś nad morzem - pewnie 80% z forumowiczów może, o tym tylko pomarzyć wyszukaj sobie wątek - klub miłośników angielek - tam znajdziesz więcej fajnych przyczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonyjar Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 jak tylko mogę to uciekam nad jeziora do totalnej dziczy, omijam letni zgiełk nad możem nad które mam tylko 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonyjar Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 morze oczywiście tak się pisze znalazłem fotkę po zakupie więc ją wstawiam, a następne tak jak pisałem będą później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonyjar Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 a to obiecane zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss24 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ładna ta angielka zresztą wszystkie angielki są ładne... mają swój styl oraz klimat gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ładna ta angielka zresztą wszystkie angielki są ładne... mają swój styl oraz klimat gratuluję zakupu No i są wypasione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bienias Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jak tak ciągle szukam i coraz bardziej mnie korci do Abi. Najbardziej mi pasuje VICEROY ale nie wiem, czy tyle nazbieram moniaków. Możecie coś napisać na co zwracać uwagę w tych konkretnych budkach, co waszym zdaniem jest źle rozwiązane itp. Zastanawia mnie też różne DMC raz jest 1200kg, raz 1250 kg a i czasem 1300, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonyjar Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mam malutkie pytanko co zrobić aby moje ogrzewanie działało lepiej czyli bardziej wydajnie. Jest to piec Primus z grzejnikami, przy temperaturach powyżej 10 stopni na dworze daje rade ogrzać przyczepkę do 20stopni, ale jak temperatura spada do 0 to juz jest problem nawet z osiągnięciem 15 stopni. co może byś tego przyczyną i ewentualnie co zrobić. Natomiast woda w bojlerze jest za każdym razem ogrzana tak samo czyli bardzo gorąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLLMANS Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jak tak ciągle szukam i coraz bardziej mnie korci do Abi. Najbardziej mi pasuje VICEROY ale nie wiem, czy tyle nazbieram moniaków. Możecie coś napisać na co zwracać uwagę w tych konkretnych budkach, co waszym zdaniem jest źle rozwiązane itp. Zastanawia mnie też różne DMC raz jest 1200kg, raz 1250 kg a i czasem 1300, Witam. Osobiście posiadam od roku Aby viceroy z 94 . Jej DMC to 1150kg.Moim zdaniem wszystkie rozbieżności w dmc zależą od rocznika i wyposażenia oraz użytych materiałów do budowy.Po zakupie w atrakcyjnej cenie przyszedł czas na remont a raczej odbudowę ale i tak się opłacało ponieważ teraz wiem co mam. Jak w każdej angielce podstawowy problem to wilgoć i szczelność.sprawdzaj dobrze wszelkie zakamarki szukaj śladów zacieków i wilgoci to ja dyskwalifikuje no chyba ze lubisz majsterkować .newralgiczny punkt to przednia ściana.Poszukaj dobrze na forum jest temat odnośnie na co zwracać uwagę przy zakupie. możesz również liczyć na pomoc forumowiczów nie tylko w kwestii wiedzy ale również w pomocy podczas oględzin i podpowiedzi czy warto dokonać zakupu. W tym roku rozpocząłem swoja przygodę z karawaningiem pierwszy urlop i wyjazd wyremontowana pepą.przejechałem już około 3tys. km i jest naprawdę super.Jednym słowem angielki mają duszę i swój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosioman Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 ABI-AWARD-DAYSTAR , rocznik 1994 , z Holandii ściągnięta , mało używam i ciągle planuję różne krajowe podboje ale moja tow. m-żonka nie wkręca się w temat .... czyli : jak jest diabeł to nie ma węgla , przyczepka fajoska , z bagażnikiem z tyłu na dwa rowery , DMC 880 , nie było przedsionka , ale to pestka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasica Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja kupiłam Abbey Cachet i uważam, że jest super, ładna z pełnym wyposażeniem, 5-osobowa,nawet kabina prysznicowa duża prawie jak w hotelu. Nie podzielam zdania niektórych na tym forum, którzy krytykują angielki, bo na ogół te przyczepy są bardzo zadbane i z bajerami. Wcześniej miałam mniejszą,niemiecką i nie byłam tak zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariow11 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Witam, od dwóch miesięcy jestem właścicielem ABI Morningstar Award z 1999 r. Mam problem bo nie włącza mi się gazowy podgrzewacz wody (zdjęcie rozebranej części w załączeniu). Gdzie szukać przyczyny? Chciałbym też dokupić obudowę zewnętrzną, która maskuje to urządzenie. Podobno gdzieś zginęło w transporcie Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi