Jark Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: www.goliat.com.pl Dla wszystkich forumowiczów mamy rabat 5% na hasło KARAWANING - wpisz kod rabatowy przy zamówieniu. Rabat aktywny do 31 marca 2014 - dla stałych klientów istnieje możliwość utrzymania 5% rabatu - szczegóły już wkrótce. Zachęcam do zapoznania się z czasowymi obniżkami towarów Aktualnie dla zakupów powyżej 300 zł zapewniamy wysyłkę w cenie towaru* Koszt wysyłki paczek już od 10zł Darmowa wysyłka przy zamówieniach od 300zł * dotyczy asortymentu mieszczącego się w paczce do 30 kg i rozmiarach obwodu nie przekraczających 300 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 wszystko fajnie, tylko strona działa tak, że nie mogę przeglądać - zdjęcia albo wcale się nie ładują albo bardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jark Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 nie zauważyliśmy problemów ze stroną. Czy ktoś potwierdza jeszcze te problemy? Sprawdziłem na 4 komputerach w firmie test również pokazuje dobre wyniki http://www.webpagetest.org/timeline/28/timeline.php?test=140127_6K_EX8&run=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elaola Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 U mnie otwiera się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 coś widocznie z moją przeglądarką jest nie tak, na chrome mieli a IE działa ok. dobrze bo szykują się zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 U mnie przez pierwsze pół godziny przeglądania produktów było o.k. i nagle przestały się ładować zdjęcia i opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 widać jednak że coś jest jednak nie tak na dwóch komputerach to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Na dwóch komputerach i w moim przypadku na dwóch przeglądarkach.Mam dokładnie to samo,co na zalączonej przez Bartekzg miniaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz724 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 U mnie fotek nie widzę .Na żadnym z dwóch komputerów czyli coś nie działa jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jark Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 pół godziny temu skończył się upload nowych produktów na stronę - raz na miesiąc trwa to około godziny Już wszystko powinno być na miejscu Sprawdźcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Murzyna dokładacie w cenie tego koła? No bo przecież za tą kasę, to sam człowiek się nie będzie męczył PS. Strona obecnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jark Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 hm o tym kole piszemy: http://www.goliat.com.pl/kolo-podporowe-winterhoff-w-zestawie-z-obejma-mont,3,5274,5019 62 zł murzyna nie ma w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Widać jest na 2 pozycjach Tu jest z ceną "kosmiczną": http://www.goliat.com.pl/kolo-podporowe-winterhoff-w-zestawie-z-obejma-mont,3,5265,5317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jark Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 dobra gdzie tą przyczepę mam pchać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Spokojnie. Wskazuje tylko błąd który trzeba naprawić Co do sklepu, to na wiosnę muszę w cepce zrobić remanent i zamówić u Was kilka pierdół. Tyle że teraz przyczepa pod przykryciem, a dodatkowo zasypana śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi