Port Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Koleżanki i Kolegów. Przejrzałem forum pod kątem opisu i opinii na temat campingu Zacisze i Zaciszebis w Koszelówce. Są posty ale z 2010 i 2011 roku. Czy ktoś ostatnio (w sezonie 2013) był na tych campingach i co moze o nich powiedzieć. Jakie są Wasze wrażenia i opinie z pobytu w tym miejscu. Czy warto tam podjechać załogą 2 + 2 ? Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Port (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam, Przypominam moje pyanie z #1, może jednak ktoś tam był ? Czy nikt nie był bo słyszał, że nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabdob Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Port,a to widziałeś - http://karawanignowiec.eu/index.php?topic=48.0 Ewentualnie - http://karawanignowiec.eu/index.php?topic=273.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Port,a to widziałeś - http://karawanignowiec.eu/index.php?topic=48.0 Ewentualnie - http://karawanignowiec.eu/index.php?topic=273.0 No to faktycznie opinie są skrajnie różne. Ale to chyba nie możliwe, żeby z naszego forum były tam raptem 2 - 3 załogi, bo mało (prawie wcale) recenzji i tym kempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorio Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No to faktycznie opinie są skrajnie różne. Ale to chyba nie możliwe, żeby z naszego forum były tam raptem 2 - 3 załogi, bo mało (prawie wcale) recenzji i tym kempie. Skrajnie różne, bo o różnych kempingach. Są dwa Zacisze i Zacisze Bis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Skrajnie różne, bo o różnych kempingach. Są dwa Zacisze i Zacisze Bis. Chodzi mi o "Zacisze". A skoro sugerujesz, że jeden bardzo różni się od drugiego, to proszę napisz co o nich wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 No dobra, minęło prawie pół roku od ostatniego posta. Może w tym okresie był ktoś na tych kempingach. Po poczytaniu trochę neta chyba Zacisze Bis jest lepszym miejscem, ale prosiłbym o opinie Kolegów którzy tam byli ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millerowie Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Chyuba najlepszym rozwiązaniem będzie jak sam pojedziesz, sprawdzisz a potem zdasz nam dokładną recenzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Chyuba najlepszym rozwiązaniem będzie jak sam pojedziesz, sprawdzisz a potem zdasz nam dokładną recenzję. Taaa..... pojadę....właduję się na minę...mina wybuchnie...i po dokładnej recenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybki Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) zacisze jest ok. nie za duże pole campingowe wśród drzew, ale brak bezpośredniego dostępu do wody. spory kompleks gastronomiczno-barowy sporo ludzi się przewija. zacisze bis - ogrodzone łyse pole trawka ok. 30m. od plaży , kilka drzew na polu. byłem tam i zdecydowałem jechać z drugiej strony do relaxa. kemping dodałem w katalogu. http://forum.karawaning.pl/topic/9274-zdw%C3%B3rz-kemping-relax-nr-187/ Edytowane 27 Czerwca 2014 przez ryba78 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 zacisze jest ok. nie za duże pole campingowe wśród drzew, ale brak bezpośredniego dostępu do wody. spory kompleks gastronomiczno-barowy sporo ludzi się przewija. zacisze bis - ogrodzone łyse pole trawka ok. 30m. od plaży , kilka drzew na polu. byłem tam i zdecydowałem jechać z drugiej strony do relaxa. kemping dodałem w katalogu. http://forum.karawaning.pl/topic/9274-zdw%C3%B3rz-kemping-relax-nr-187/ Ja myślałem o tym Bis, ale z tego co piszesz to nie za specjalne są oba. Ponoć Właściciele nie są zbyt "komunikatywni" w stosunku do gości. Dzięki za posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haras Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Heh fajne "zacisze" jak na innym forum z linku gostek pisze ze tartak za płotem, jak chlopy pracują po 12godz. to mozna oszaleć zreszta cena sama za siebie mówi, jak by sie ktos wybieral w moje rejony to polecam Radawę cena za przyczepke z podłączeniem elektryki 35 doba za samochód jedno razowo sie placi nie pamietam ale chyba 5zl. prysznic 5zl. i koąpiesz ile chcesz za piątaka cała familja sie wykąpie kibelki z umywalkami z zimna wodą na polu do wody 20 metrów zalewik moze nie wielki nie gleboki sa zjeżdzalnie lda dzieci strzeżone kompielisko obok plynie żeka na polu wiele drzew kilka budek z lodami, kilka maluch knajpek, boisko do kosza do piki noznej, kort tenisowy jak bede w tym roku bo jeżdze tam od lat kilku to po robie fotosy jak nie zapomnę to zapodam ale dopiero koncem lipca. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitner Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Znam Zacisze od podszewki, mieszkam prawie całe życie kilka km od nich. Bis'a nie nawiedzam. W Zaciszu jest super jedzenie i nie drogie. Są domki, pole, campy, sprzęt wodny, atrakcje dla dzieci, łazienki czyste, woda ciepła jest i w sumie to jest tani camp. Minus to młoda chołota najeżdżająca to miejsce. W weekendy nie ma gdzie ręki włozyć. Na szczęście zajmują oni lewą część pola, a prawą stronę ludzie starsi. Właściciel jest ogarnięty, ochrona pilnuje i reaguje na muzę z auta, camp sprzątany. Woda w jeziorze ciepła i długo płytka. Można powędkować z pomostów, ale bez dużych sukcesów, na większe trzeba się udać łodzią na środek jeziora. Ja w sumie co roku przepływam to jezioro wzdłuż z asekuracją łódki. Moi znajomi z Wwy co roku przyjeżdzają do Zacisza na domki z małymi dziećmi. Pytaj, mogę porobić foty czego tam chcesz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 z najnowszych wieści, zacisze doczekało się nowego kompleksu łazienek, ogólnie to zrobione jest to całkiem ładnie, pytanie tylko jak długo takie pozostanie niestety w związku z tą inwestycją wzrosły ceny byliśmy teraz na majówkę, przyczepa, auto i 2+2 - całość ok 60 zł /doba +5 zł kaucja za kartę magnetyczną do toalet miejsce samo w sobie z potencjałem, niestety zbyt często odwiedzane przez młodzież, delikatnie mówiąc hałaśliwą.. niestety nie było nikogo z porządkowych żeby ich ogarnąć więc widok drących się na siebie młodzieńców w stanie upojenia alkoholowego z boomboxem na plaży grający "rytmiczną" muzykę to niestety codzienność tego ośrodka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitner Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wstąpiłem wczoraj do Zacisza. Kemping pusty, na miejscu zostały same rodziny z dziećmi i emeryci, weekendowa hołota już odjechała Niżej kilka fot (przepraszam za jakość) samego pola i nowego sanitariatu, poziom wody niższy od ubiegłorocznego ok 50cm. Byłem też w Zacisze Bis, ten wybrałbym ze względu na pokoje bo kemping dla mnie słabej jakości i daleko od wszystkiego, poza tym przez siatkę jest parking i ciągle kręcą się auta. Posiłki w obydwu stołówkach w tej samej cenie i zjadliwe Cennik kempingu prawie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi