MichalKJ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Urwało mi się takie coś, na czym wisi i ślizga się po prowadnicy zasłonka harmonijkowa oddzielająca salon z kuchnią od sypialni (jakby to napisał Pan z Komisu:) ) Gdzie szukać takich drobnych szpejów? Na allegro są tylko żabki do firanek..... Edytowane 17 Stycznia 2014 przez MichalKJ (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek11 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam:) Czy możesz zrobić fotkę ?Człowiek wiedział by dokładnie o jaki zaczep chodzi ,to ktoś pewnie by znalazł w szpargałach.Czy chodzi tylko o jeden czy więcej zaczepów ?Być może ja taki mam .Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixos Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 http://www.transa-m.pl/ zadzwoń do nich, mogą coś miec , mają u siebie na klepie masę takich róznych platikowych drobiazgów jak żabki, zaslepki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gewehr Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja napiszę tak: Wywal tą zasłonkę i zastosuj drzwi przesuwne. Pasjonat zrobił bardzo fajnie i możesz się na jego koncepcji oprzeć. Jest opisane w jego wątku. Ja tak mam zamiar zrobić u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek11 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A ja nie polecam ,jeśli tylko możesz wymienić zaczep to po co wstawiać drzwi przesuwane,po pierwsze pracochłonne ,po drugie drogie ,same prowadnice są bardzo drogie i cała reszta materiałów potrzebnych do wykonania ,co innego jeśli masz dostęp do takich materiałów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalKJ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Witam:) Czy możesz zrobić fotkę ?Człowiek wiedział by dokładnie o jaki zaczep chodzi ,to ktoś pewnie by znalazł w szpargałach.Czy chodzi tylko o jeden czy więcej zaczepów ?Być może ja taki mam .Pozdrawiam:) Wilczek11, dzięki, spróbuję jutro przekopać się przez śnieg Ja napiszę tak: Wywal tą zasłonkę i zastosuj drzwi przesuwne. Pasjonat zrobił bardzo fajnie i możesz się na jego koncepcji oprzeć. Jest opisane w jego wątku. Ja tak mam zamiar zrobić u siebie Dzięki, ale wolę zasłonkę, drzwi będą cięższe, a ja walczę o każdy gram MW Edytowane 18 Stycznia 2014 przez MichalKJ (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi