mlody Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam szanownych kolegów. Mam pytanie dotyczące ogrzewania Trumatic C 3400. A mianowicie czy można go używać "na sucho" bez zalania wody? Chciałbym nim teraz ogrzewać wnętrze beż użycia wody. Czy jest to możliwe czy grozi to zniszczeniem urządzenia? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exen Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam szanownych kolegów. Mam pytanie dotyczące ogrzewania Trumatic C 3400. A mianowicie czy można go używać "na sucho" bez zalania wody? Chciałbym nim teraz ogrzewać wnętrze beż użycia wody. Czy jest to możliwe czy grozi to zniszczeniem urządzenia? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie. Może coś znajdziesz w instrukcji: Truma Kombi - Trumatic C 3402 i C 6002.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 http://www.duni.pl/instrukcjaTrumaticC.htm może sie przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dziękuję za wasze odpowiedzi. wiem już wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam ! Poprzednie instrukcje były do nowszego kombi, a Kolega posiada wersje 3400, dlatego może się przydać dla porównania instrukcja do tego właśnie modelu (niestety, nie posiadam innej wersji językowej). instrukcja Trumatic C_3400.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi