Center-Camp Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witamy serdecznie Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na okna dachowe firmy MPK w promocyjnych cenach. http://tanicaravaning.pl/pl/c/Okna-dachowe-firmy-MPK/101 Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Czy takie okno włazowe pasuje do hobby430 ,brakuje mi tego gornego daszka ktory się rozkruszył i jak nalezy go mierzyc,trochę strach teraz tej zimy rozkręcac to wszystko zeby nie zaciekło,poproszę o wskazówki za które dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miradym Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mam pytania jak wyżej kornaka, ale do przyczepy T.E.C. Weltbumler z 1994r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) To ja wtrącę podpowiedź międzyczasie. Rozmiar 400 ( 40x40) to wymiaru otworu w dachu w jakie dane okno się wstawia. Jest tam kilka/-naście mm luzu by okno mogło "pływać". Należy tylko zmierzyć dziurę w przybliżeniu. Ja w swoim wymieniałem wszystkie dachowe, mus taki był. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Center-Camp Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam Dokladnie tak jak kolega wyżej przdstawił sposób pomiaru wyciecia otworu na okno dachowe. Do uszczelniania polecamy Sika Lastomer 710 http://tanicaravaning.pl/pl/p/Sika-Lastomer-uszczelniacz-butylowy-bialy/1593 Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi