Matix30 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich! Zdecydowałem się zalogować na tym forum gdyż nie mam jeszcze doświadczenia w Karawaningu i nie bardzo wiem czym się kierować przy zakupie swojej przyczepy! Początkowo oglądałem tylko Hobby lecz są to drogie przyczepy chcąc kupic coś sensownego. Ostatnio przykuły moją uwagę angielskie przyczepy w których widzę same zalety (cena, waga, jasne i przestronne w środku) lecz chciał bym poznać wasze zdanie, doświadczonych użytkowników. Proszę pomóżcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Jest 1000 postów o " angielkach " wystarczy poszukać . Poczytaj wątki dotyczące zakupu w/w . Edytowane 9 Stycznia 2014 przez sosek (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dokładnie Kolego. Skorzystaj z forumowej wyszukiwarki Wystarczy wpisać odpowiednią frazę i pojawi się wiele interesujących Cię tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi