mikefoto Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kolega napalił się na coś takiego. Czy ktoś zna tą przyczepę. A marka Kip? http://allegro.pl/kip-94r-jak-nowa-okazja-hobby-knaus-burstner-i3836805819.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 "Przyczepa dla 2/3/4/5 osób" A świstak siedzi i zawija w sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 e tam, wcale nie świstak tylko sprzedający . Jest wpis: druga sypialnia w przedsionku (kabina) - 2-osobowa (szerokość 130 cm) i na 4 zdjęciu widać, jak gość kupującemu powie coś na zasadzie " Panie super specjalna przystawka (jak każdy inny namiot) oraz dmuchany materac i już można spać. W ten sposób to moja cepka jest min. 10 osobowa i to przy założeniu jednej warstwy. Gdybym spiętrzał to i pewnie mam 60 osobowego Buerstnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 e tam, wcale nie świstak tylko sprzedający . ... Nie zawija tylko owija i nie w sreberka tylko w bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja powiem, że to świetny patent. Wystarczy do przyczepy dołożyć w pakiecie namiot 4 osobowy i już mamy z przyczepy 4 osobowej, przyczepę 8 osobowa. Kretynizm lub ignorancja sprzedawcy widać nie ma granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikefoto Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Panowie nas nie rusza poczucie humoru sprzedającego co do pojemności, ja mam już 3 przyczepę, a kolega kupuje pierwszą i poprosił mnie o pomoc.... i tu pierwszy raz poczułem odpowiedzialność taką jakiej nie czułem wydając własną kasę na pierwszą cepkę, nie mówiąc o mojej fanaberii zakupu tej obecnej choć poprzedniczka Hobby z 2007 roku była super. Tak więc 8 tyś zł ciężko zarobione (i odłożone) przez kolegę i jego prośba o pomoc w recenzji Kipa to dla mnie największe wyzwanie od czasu kiedy pierwszy raz wyjechałem Niewiadówką nad morze (w 1997 roku) i wygląda na to, że muszę wziąć odpowiedzialność za ten zakup..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mikefoto jeżeli dasz więcej danych startowych, np. jaką kolegą załogą będzie podróżował, czy chce na dziko, na ryby czy zawsze na kemping, itp. Ten Kip to salonka i według mnie nadaje się dla max 2 osób (wygodnie), chociaż pewnie trzeba będzie składać codziennie łóżko. Jest tu paru użytkowników Kip-ów i raczej są zadowoleni ze swoich przyczep. Oczywiście trzeba dokładnie sprawdzić stan, ale to w przypadku każdej przyczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikefoto Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kip kupiony. To rzadkość żeby trafić na taką przyczepkę. Jednym słowem laleczka. Wrzucę parę fotek i opowiem o tym zakupie w późniejszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Da się kupić przyczepę niekoniecznie w rok??? DA ! Gratuluję kolego. ! Napisz coś więcej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 wrzuć wrzuć parę fotek, sam mam Kipa ale dużo większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi