Kluchojady Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jako że letni daszek zakończył współpracę w Czechach w lipcu 2013, to poszukuje nowego. Tylko nie wiem czy jest sens dopłacać za posiadanie bocznych ścian ? Ktoś ma ? Jakieś za lub przeciw mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadka Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja mam daszek, który ma jedną boczną ścianę (jest to jedna długa płachta materiału). Mogę ją ustawiać dowolnie: z tyłu lub z przodu przyczepy - tam, gdzie będzie dawała więcej cienia. I to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 mam daszek z bocznymi ścianami . Istnieje możliwość odpięcia za pomocą suwaków połowy boków z jednej i drugiej strony . Używam w miarę potrzeb ,z pełnymi bokami lub z połówkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Od przybytku głowa nie boli My mamy daszek bez ścian i czasami jak wieje, to brakuje. Tyla, że mamy też pełny przedsionek i zawsze możemy go rozstawić bez przedniej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus_85 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja mam daszek z bocznymi ścianami i powiem że się to sprawdza, mój daszek ma funkcje która umożliwia go dopięcie do przedsionka i mi spełnia funkcje jadalni i pomieszczenia do biesiadowania a ściany 1. nie wieje 2 deszcz nie zacina niektórzy forumowicze widzieli ten daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus_85 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja mam daszek z bocznymi ścianami i powiem że się to sprawdza, mój daszek ma funkcje która umożliwia go dopięcie do przedsionka i mi spełnia funkcje jadalni i pomieszczenia do biesiadowania a ściany 1. nie wieje 2 deszcz nie zacina niektórzy forumowicze widzieli ten daszek Zobacz w mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 jasne, że tak - wystarczy że zacznie wiać lub zacinać deszcz. Dodatkowo zyskujesz miejsce na ustawienie czegoś pod ścianą np. szafki kuchennej itd. Kolejnym powodem może być coś na co nie chcesz patrzeć lub zwyczajnie zasłonić się dla prywatności. Kiedyś ustawiłem się bokiem do płotu a właściwie siatki ogrodzeniowej za którą był las i niby nic się nie działo, dopiero później okazało się, że ludzie chodzą wzdłuż ogrodzenia na spacery dookoła jeziora i wszyscy oglądali nas jak byśmy w zoo byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobiBona Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam Też dorobiłem boki do daszku i w razie potrzeby zakładam oba, albi jeden, albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Oprócz wiatru czy prywatności dużą rolę odgrywa też słońce. W ubiegłym (już) roku kiedy staliśmy w Budapeszcie wszyscy w kamperach i ci z daszkami w przyczepach rano z jednej strony i wieczorem z drugiej wieszali z boków co mieli (prześcieradła, ręczniki) bo siedzieć się nie dało. Mówcie co chcecie ale wszyskie te funkcje spelnie przedsionej. Rozłożenie go z żonką zajmuje nam 20 minut. Wtedy jak chcę to podnoszę, jak nie to opuszczam itd. Ale co kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusia-s Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 mam daszek ... Bo każdy ptaszek ma swój daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus_85 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Bo każdy ptaszek ma swój daszek coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluchojady Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc. Daszek z bokami kupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ładniutki, rozumiem że teraz będzie czas na wybieranie podłogi do niego... Nie zapomnijcie o pasie sztormowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper28 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ładny ten daszek. A tak z ciekawości drogi był ??? Jestem na etapie poszukiwań przedsionka lub własnie takiego daszku. Czy ten twój jest napewno nieprzemakalny?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griswold Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Wyglada na typowy Suncamp,czyli p.sloneczny ale z obnizona wytrzymaloscia na przemakanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi