michodriver Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam, może ktoś był nad tym jeziorem bo w necie nie ma za dużo informacji o polach nad tym jeziorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagZyg Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam. Mieszkam 2km od jeziora Dadaj i nic Mi nie wiadomo żeby gdzieśnad tym jesiorem był kemping. Najblizszy kemping w tej okolicy jest w Tumianach nad jeziorem Pisz. Pozdrawiam i zapraszam w nasze strony. Magzyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Magzyg ...rozumiem że zapraszasz wszystkich do siebie skoro kempingów brak?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagZyg Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Oczywiście zapraszam i służę pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan46 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witamy Do tej pory pływaliśmy po Dadaju a na biwaku jeszcze nie. Pozdrawiamy jak bedziemy w okolicy to zawitamy. Kazia Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Planujemy nad tym jeziorem w tym roku spędzić kilka dni z przyczepą dlatego moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagZyg Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Dlatego informuję że kempingu nad tym jezoerm nie ma. Za miejscwością Wilimy jest spory ośrodek wypoczynkowy z Hotelem, plażą i dużą ilością domków letniskowych, także można tam wynająć działkę rekreacyjną i ew. tam się ustawić, lecz na sanitariaty i inne udogodnienia nie ma co liczyć. Dalej przy wsi Ramsowo jest ośrodek Star Dadaj ale tam cały brzeg należy do hotelu i tam raczej odpada zupełmnie. Od strony Biskupca za miejscowością Rukławki jest nowo postawiony hotel Słoneczny Brzeg http://slonecznybrzeg.mazury.pl/, przy nim za starych pozoztałości jest polana na której w lato czasem stoi jakiś namiot lub dwa, myślę że tam da się zakotwiczyć po wcześniejszym uzgodnieniu z panią menger. To na tylę co mogę pomóc. Pozdrawiam i zaprasam w nasze strony. Magzyg Edytowane 5 Stycznia 2014 przez magzyg (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi