Balcerz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam serdecznie w nowym roku!!!Z okazji pięknej pogody planuję jechać po przyczepę do Danii,orientuje się ktoś jaki wtyk jest tam populArny 13-pinowy czy 7-pinowy?u mnie w aucie jest 13-pinowe gniazdo,ewentualnie gdzie można we wrocławiu kupić adapter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam ! Przypuszczam, że z tych ofert da się wybrać jakiś odbiór osobisty http://allegro.pl/listing/listing.php?string=PRZEJ%C5%9ACI%C3%93WKA%20ADAPTER%20DO%20HAKA%2013%20NA%207%20PIN%2013/7%20HAK&similar=1&order=xd&link=1&city=Wroc%C5%82aw&postcode_enabled=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjonat Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Redukcje dostaniesz w każdej castoramie na dziale z akcesoriami samochodowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Witam serdecznie w nowym roku!!!Z okazji pięknej pogody planuję jechać po przyczepę do Danii,orientuje się ktoś jaki wtyk jest tam populArny 13-pinowy czy 7-pinowy?u mnie w aucie jest 13-pinowe gniazdo,ewentualnie gdzie można we wrocławiu kupić adapter? Jeżeli lecisz od siebie to zajrzyj do pierwszej lepszej Biltemy (nr z katalogu 34-992 - jeśli macie ten sam katalog). Sorrki - nie doczytałem, że pytasz o Wrocław - tam Biltemy nie znajdziesz :-( Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Heniekag (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balcerz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dzięki za odpowiedzi kolegom!!! Mam nadzieję że kupię coś fajnego w Danii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michodriver Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie czekaj kolo na Danie tylko pytaj w PL na większości stacji benzynowych jesteś w stanie kupić adapter 13/7.Ja swego czasu kupiłem adapter w Żarach,a jest to mieścinka nie duża.Pzdr.Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Coś fajnego, pewnie znaczy fajną przyczepkę - adaptery to fajnie nie są ale czasami potrzebne. :-) Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi