fish Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Cepka nówka sztuka prawie nie śmigana rocznik 2002 ! http://otomoto.pl/inny-lunar-T3100627.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fish czepiasz się... Pan zapomniał tylko dopisać rok p.n.e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 to ciekawe jak u tego sprzedawcy wyglada stan bardzo dobry albo dobry pewnie np tak jak na foto i pewnie napisze ze do malego remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek SO Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przynajmiej nie ma zacieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Może zapomniał dopisać, że sprowadzona w 2002 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LMC Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 kazdemu wolno pisać co się chcę , ja już się też o tym przekonałem , nic nie poradzimy na to że ludzie to świnie ( nie obrażając świń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi