Trafko Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam wszystkich bez planów na koniec roku. My tu nie gadamy rok wcześniej tylko robimy swoje bez gadania. Jak w temacie Spotykamy się z przyczepami , Kamperami lub na pokojach w hotelu obok. Miejsce : GSS AP Żar ul Górska 19 Międzybrodzie Żywieckie 34-312 Międzybrodzie Bialskie +48 33 866 10 46 Przyczepa , Kamper 18 zł w cenie prąd + 7 zł os. Pokój 50 zł os -cena wyższa ze względu na sylwestra. Bardzo proszę wszystkich aby zaraz po przyjeździe najpierw się zameldowali w recepcji i opłacili pobyt. Prośba właścicieli , ponieważ jest koniec roku i zależy im aby zamknąć rok w papierach i zdążyć przed nowym rokiem. Poza tym plan jest jeden . Bierzemy plecaki , zaopatrzenie procentowo -pirotechniczne i idziemy na szczyt góry Żar i tam witamy nowy rok. Komu plan nie odpowiada to siedzi w domu. Dla Ciekawskich lista chętnych . Trafko 2 os Seba 1 2 os Znajomi Seby 1 2os Tadek 1 2os Magieroki 2 os Krisio 2 os Mesert 1 os * Dobrawa 3os * - mesert jeszcze nie wie że przyjeżdża ale wyjścia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrawa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 To my już na listę się załapaliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jako goście Honorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr59 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 A Ja też pójde na ilość ( postów ). Marcin niektórzy wybierają się od jesieni 2012 nigdzie nie byli nie będą,a co sobie można zaistnieć to jest najcenniejsze. Jak temat poruszysz w lipcu to za wcześnie jak po świętach to za póżno,przyczepa odpada bo zima domek nie bo praca ,więc jak dograsz miejsce za 25 zeta + prąd gratis to zdobywców postów nie zobaczysz ! Zadzwonie do Ciebie z mojej imprezy ,szampańskiej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Piotruś jest wiosna ( dziś 15 na plusie ) , szkoda przyczepę przykrywać za zimę . Nie wszyscy planują , my po prostu pakujemy się i jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr59 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ok tylko po co bić piane rok czasu,a póżniej się okazuje że się byk ocielił i musimy zostać w domu.Ja szukałem wśród takich ludzi z którymi wiedziałem że zabawa się uda i tak zostanie,a Was postaramsię nawiedzić znienacka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam wszystkich bez planów na koniec roku. My tu nie gadamy rok wcześniej tylko robimy swoje bez gadania. Forum jest dla wszystich. Dla tych gadatliwych też.... a, że niektórym nic z gadania nie wychodzi.... cóż.. raz wyjdzie, raz nie.... swoją drogą ciekawe, jak bez gadania, udało Wam się taką ekipę, już na wstępie skompletować?? Telepatycznie ?? Pozdrawiam i udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dokładnie dzień po świętach Po prostu było hasło Pogoda ...ok....gotowe. Szkoda w domu siedzieć i tyle... Ps Piotruś bo ty szukaj tam gdzie się nie spodziewasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr59 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Poradze sobie dobry człowieku. Jak najbardziej TO forum jest dla wszystkich,nikt nikomu nie zabrania w ciągu godziny zabrać głosu w pięciu tematach nie mających ze sobą nic wspólnego.Jaki tego ble,ble jest efekt podał przykład Trafko 2 dni i dało się.Jak pisałem wyżej ,przyczepa bez kół domek za drogi lub za daleko itp. itp.Dobrze że Sylwester już niebawem to chociaż temat się zmieni na np.chlapacze,tapety ,lub Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dzięki tym ble ble ble , na hasło karawaning Google wskazuje nasze forum na pierwszym miejscu To taki szczegół , martwe forum to nie forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 A mnie tam dobrze z tym ble ble... i z innymi ble - blowcami A jak komus nie pasuje - są inne fora z jednym wpisem dziennie... droga wolna... Ciekawe jednak skąd Trafko ma ponad 2000 postów Bo Piotr ewidentnie składał śluby milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr59 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Trafko jak się orientuje jest obecny być może 4 lata dłużej od zainteresowanego.Iz pewnością nie przybyło mu wpisów ok.1700 za rok -patrz 12 miesięcy.Wiele razy pomógł -też sie chyba nie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dobra. Ja przestaję bic pianę. Jeszcze raz - miłej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich uczestników Sylwestra pod Żarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 E tam, to i ja se pianę trzepnę, zawsze to jeden post więcej Piotrkowi chodziło o deklarujących się uczestników spotów, którzy przez 3 miechy trzepią tą pianę a dzień przed terminem krowa się cieli , tak miałem to zrozumieć ? U mnie jest tak, że jak deklaruję to będę, jak nie deklaruję to mnie nie będzie - taki antyblefujący charrakterek mam. I szczerze powiem że jak dojadę do wybrzeża to tam NR'14 powitam, w kamperze * Chciałem w góry gdzieś na Dolnym Śląsku, ale jakoś nad wodę ciągnie. . * A ukochana jeszcze nawet nic o tym nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZWEDEK Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 To my już na listę się załapaliśmy :-) Zawsze o czymś takim myślałem.. fajna sprawa zazdraszczam )))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi