Arturo43 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 KNAUS BLUE LINE SUDWIND 490 witam forumowiczów , prosze o info na temat tych przyczep szczególnie interesuje mnie dmc tego modelu i tak ogólnie co sądzicie o tej marce. Mam taką na oku z 1998 za 20kzł. Pozdrawiam Całe Bractwo i życzę spokojnych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tak ogólnikowo napisałeś, że ciężko się odnieść. Wklej link, to szybko zostanie zweryfikowana oferta Ogólnikowo odpowiadając - fajna cepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 http://otomoto.pl/knaus-blue-line-sudwind-490-T4040259.html cosik takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornak Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ladne cacuszko no i wyposarzenie feste -mozna się cieszyc na wiosnę -ale nich chęc posiadania nie przysłoni rozsądku i bacznie się przyglądac kazdemu kątowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Blue line to linia kolorystyczna i tylko tym się różni od sióstr. Ja miałem bardzo podobną i to co w tej jest niebieskie, u mnie było w kolorze wołowej kupy, więc zrobiłem sobie z tego samozwańczą linię "Silver line" i wyglądało to bardzo interesująco . Budka ładna a cena wręcz zaprasza do zwrócenia na nią uwagi której nie może zabraknąć przy ew. oględzinach. 490 to długość podłogi wewnątrz, jest zatem sporo powierzchni. Moja była 450@1300DMC, w tej może być już 1400. W opisie gość podaje 1200 waga brutto, coś wierzyć mi się nie chce , albo jak to zwykle w PL, robi się barana z klientów a z siebie pajaca przy wychodzącym szydle z worka. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 właśnie te 1200 brutto może myslał o netto napisze o więcej fotek to wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Są dwie mozliwośći : - sprzedający pomylił wagę netto z brutto - była zarejestrowana (legalnie) w DK na 1200 DMC ale jej ładowność w tym przypadku jest bliska zeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mnie się wydaje, ze ta przyczepa kilka, lub kilkanaście miesięcy gościła w podobnym temacie. Albo się nie sprzedała, albo to jednak inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 KNAUS BLUE LINE SUDWIND 490 witam forumowiczów , prosze o info na temat tych przyczep szczególnie interesuje mnie dmc tego modelu i tak ogólnie co sądzicie o tej marce. Mam taką na oku z 1998 za 20kzł. Pozdrawiam Całe Bractwo i życzę spokojnych świąt. Konkretny temat, wiele opinii W opisie tej przyczepy, sprzedawca błędnie podaje, że jest bojler ciepłej wody. W tym modelu go nie ma i nikt go nie dołożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) witaj. Posiadam Knaus Sudwind Blue, ale krótszą bo mam model 395TK. U mnie dmc 1000kg. Więc tej Twojej, strzelam 1300-1500. w podlinkowanej przez Ciebie ofercie - oznaczyłem to co widać gołym okiem, ale poproś o więcej lepszej jakości zdjęć. W środku wisi choinka zapachowa. w łazience niektóre plastiki pożółkły - ale nie wiem czego to jest przyczyna. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tokyo (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exen Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Konkretny temat, wiele opinii W opisie tej przyczepy, sprzedawca błędnie podaje, że jest bojler ciepłej wody. W tym modelu go nie ma i nikt go nie dołożył. Oczywiście trzeba to zweryfikować. Całkiem prawdopodobne jest, że będzie tam Therma - którą również zwą boilerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Oczywiście trzeba to zweryfikować. Całkiem prawdopodobne jest, że będzie tam Therma - którą również zwą boilerem Też obstawiam termę, ale bojlera nie ma tam na 1000 000 % ... a ile pożytku z takiej termy, to sam wiesz najlepiej Edytowane 22 Grudnia 2013 przez Kristofer (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) właśnie te 1200 brutto może myslał o netto napisze o więcej fotek to wkleje. @Arturo43 napisał: ... napisze o więcej fotek < oraz obowiązkowo fotki dowodu rejestracyjnego lub skany. Po co to gdybanie, wszystko będziesz widział w DR. Pozdrawiam, PS Pierwszy ruch kupującego to zapoznanie się z dowodem rejestracyjnym przyczepy lub pojazdu. Jest to jedyny i niezawodny sposób na weryfikację sprzedającego. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zadzwonilem i poprosiłem o wiecej foto i gość stwierdzil ze jest w zasadzie sprzedana , tak że coś tu mi nie gra , wielkie dzięki za zainteresowanie się tematem. Mówi ze po swietach sprowadzi następną w idealnym stanie ,,,, bedzie mieć tylko dwa ssolidne wgniecenia na poszyciu hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 witam ja mojego knausika z 2003r mam zbojlerem. Cena za ten rocznik wydaje mi sie za wysoka, a przyczepy tej firmy sa dosc mocne i wykonane z dosc dobrych materialow. Moja cepka jest 450 i cw=1080, a dmc=1300. Wydaje mi sie, ze w 1998r knausiki mialy inne oznaczenia, a nie 490. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi