ptaku Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jako że przerwa w wojażach ,czas na spotkania przy lub które odbędzie się 21-12-2013 w Łodzi Restauracja Dwa ŚwiatyBałuty, ul. Zgierska 6991-463 Łódźbudynek ABCo godzinie 18.00 obowiązują stroje karawaningowelista chętnych :1- Luksiaki2- Jery3- Wojtek&Paulina4- Piotr05 team5- Generalicja ( Generał i Generałowa ) 6- ptaku i Haluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Z chęcią po raz pierwszy spotkałbym się z wyjadaczami karawaningu, tylko ten termin tak z dnia na dzień, sobotę już miałem ustawioną, ale może uda się coś przekombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryk1 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witajcie! Przyjmiecie także dezertera (zamieniłem przyczepę na kampera) który nie miał do tej pory okazji Was poznac i mimo zmiany pojazdu z forum nie uciekł? PS. Niestety nie dysponuję strojem karawaningowym Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr05 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witajcie! Przyjmiecie także dezertera (zamieniłem przyczepę na kampera) który nie miał do tej pory okazji Was poznac i mimo zmiany pojazdu z forum nie uciekł? PS. Niestety nie dysponuję strojem karawaningowym Andrzej w naszym gronie nie ma róznicy czym jezdzisz kamperem czy z przyczepa ale brak stoju to juz niedopuszczalne żartowałem zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryk1 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 "Złośliwy" los pokrzyżował mi plany - przeżywam niespodziewany najazd dalszej rodziny i to w wiekszej ilości. Może zatem nastepnym razem.... Życzę udanego wieczoru, spokojnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 w naszym gronie nie ma róznicy czym jezdzisz kamperem czy z przyczepa ale brak stoju to juz niedopuszczalne żartowałem zapraszamy Co masz na myśli pisząc "strój karawaningowy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 polar z logo karawaningu, edycja kolor nieważny polo z logiem karawaningu , były jasno niebieskie lub czerwona z napisem "Wszyscy kochamy Polski Karawaning"w okół białego orzełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BJoe Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 a ja dopiero teraz zobaczyłem ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircol Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam serdecznie Z racji że jestem nowy na tym forum, chętnie się przyłączę do kolejnego spotkania i pogaduchy. Pozdrawiam mircol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi