Babant Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, czy może mi ktoś pomóc w doborze wielkości przedsionka do przyczepy Avento 385 TL z lat 80-tych. Waham się między rozmiarem 6 (775-800) a 7 (800-825). Czy jest ktoś w stanie to obliczyć? Niestety przyczepa stoi daleko ode mnie i mogę jej zmierzyć. Pozdrawiam PS A tak poza tym, może ktoś ma na sprzedaż powyższy przedsionek. babant@gmail.com Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Babant (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Z tego co widzę na zdjęciu to ja mam taki sam, identyczny układ okien, dachu, podszybia i kształt drzwi otwieranych po łuku. Różnica jest tylko w szerokości ja mam 416,0 cm. Moja przyczepa w niku. Jeżeli byś potrzebował jakiś wymiarów to mogę pomierzyć. Moja cepka też stoi kilkadziesiąt kilosów od domu, ale od czasu do czasu jadę do niej. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Port (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam, czy może mi ktoś pomóc w doborze wielkości przedsionka do przyczepy Avento 385 TL z lat 80-tych. Waham się między rozmiarem 6 (775-800) a 7 (800-825). Czy jest ktoś w stanie to obliczyć? Niestety przyczepa stoi daleko ode mnie i mogę jej zmierzyć. Pozdrawiam Witam ! Obawiam się, że jedyna miarodajna informacja może wynikać wyłącznie z własnego pomiaru. Musiałby ktoś mieć dosłownie identyczną przyczepkę i z identycznym prześwitem od podłogi, aby dać Ci przybliżony wynik pomiaru. Najlepiej wstrzymaj się do chwili, kiedy będziesz mógł sam dokładnie zmierzyć. Mierzysz oczywiście całą długość, jak na foto (żółta linia): IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi