Sibuljina Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam. Co sezon jest ten sam problem i mimo, że traktowałem ją odświeżaczami na ten czas przestoju (takie zawieszki) wcale nie było lepiej. Teraz dopiero dałem czadu i do środka powkładałem kilka takich kul zdj. http://www.super.html Puki co pachnie aż miło! Mam nadzieje, że zapach się tak szybko nie ulotni? Też mieliście/macie taki problem? Ciekaw jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 zamiast zapachów umieść środki pochłaniające wilgoć ,a,efekt lepszego zapachu murowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekbb Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) super pomysł teraz zamiast prać będę nosił takie kule w spodniach , do domu również kupię kilkadziesiąt kolego , kulą smrodu nie zabijesz Edytowane 13 Grudnia 2013 przez piotrekbb (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Trzeba usunąć źródło smrodu a nie maskować Ta kula to dobra do WC a nie do przyczepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek00x Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Pewno gniją ścianki i taki zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
California Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam, nie wiem o jaki brzydki zapach koledze chodzi domyślam się że nie chodzi tu o zapach brudnych skarpetek pozostawionych po wakacyjnych wojażach a o zapach który ci wybitnie przeszkadza , a więc zanim zaczniesz ładować odświeżacze warto by było najpierw zlokalizować przyczynę nie świeżego zapachu. Jedną z nich dla mas niechcianą jest wilgoć w nadmiernej ilości, która pochłania nieszczelne przyczepki i je niszczy przy okazji oznajmiając nam że jest w postaci smrodu . sprawdź wszelkie zakamarki , w poszukiwaniu miękkich miejsc w ścianach i podłodze. Wiem że zasiałem ziarno niepokoju lecz lepiej sprawdzić całą budkę i mieć pewność pochodzenia nie przyjemnych zapachów. Tak jak kolega "ptaku" podpowiedział lepiej zaopatrzyć się w pochłaniacze wilgoci niż w sztuczne zapachy. Przyczepa sama w sobie powinna mieć zapach mebli, drewna, lub ewentualnie świeżej pościeli. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Co sezon jest ten sam problem i mimo, że traktowałem ją odświeżaczami na ten czas przestoju (takie zawieszki) wcale nie było lepiej. Teraz dopiero dałem czadu i do środka powkładałem kilka takich kul zdj. http://www.superkoszyk.p Puki co pachnie aż miło! Mam nadzieje, że zapach się tak szybko nie ulotni? Też mieliście/macie taki problem? Ciekaw jestem. Witam ! Gdyby tak był uzupełniony Twój "profil" Kolego, to wiedzielibyśmy przynajmniej o jakiej przyczepie piszesz. A czy Ty przypadkiem sam nie sprzedajesz tych super zapachów super pomysł teraz zamiast prać będę nosił takie kule w spodniach , do domu również kupię kilkadziesiąt kolego , kulą smrodu nie zabijesz :lol: Sam nie znam się na grzybach i nigdy nic znaleźć nie mogę, ale tak sobie myślę, że dobry grzybiarz szybko zlokalizuje źródło problemów w budce Kolegi Sibuljina Tak zupełnie poważnie: jeśli to nie jest próba reklamy produktu, to masz Kolego problem, poważny problem. Nie lekceważ stosując odświeżacze powietrza, tylko przyjrzyj się sprawie dokładnie - może jeszcze jest czas, aby cokolwiek uratować Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Tomii (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To któryś już post tego usera promujący jakieś produkty. Szkoda czasu na odpisywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi