klaja Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witamy, Zapraszamy do naszego sklepu na promocję szafek firmy Brunner. Dla forumowiczów dodatkowo 10 % rabatu. Oferta ważna do wyczerpania zapasów. Pozdrawiamy Zespół Klaja-Bracia Świat Caravaningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam ,widzę,że transport z Włoch już dojechał Miałem czekać z zakupami do przedsionka do wiosny ale moja ciekawość obejrzenia tych szafek ( nie znam ich )est mocniejsza,dlatego też pojawię się u Was pewnie przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaja Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam, tak szafki dojechały. Zapraszamy. Pozdrawiamy Zespół Klaja Bracia Świat Caravaningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Serdecznie dziękuje za miłą i fachową obsługę przy zakupie szafki . Jestem z niej zadowolony i polecam innym forumowiczom .Długo zastanawiałem się na wyborem . Osobiście kupiłem taką: http://sklep.klaja.pl/pl/p/-Szafka-kuchenna-Jum-Box-CTW-NG-Niebieska/4047 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi