klaja Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Szanowni Państwo, na początku pragniemy się przywitać i zaprosić Państwa do współpracy. My jako firma Klaja-Bracia Świat Caravaningu będziemy się starali rzetelnie i obiektywnie odpowiadać na Państwa pytania. Na początek pragniemy zaoferować Państwu pokrowce na zimę firmy Eurotrail. Więcej informacji znajdziecie Państwo na naszej stronie http://sklep.klaja.pl/pl/searchquery/pokrowce/1/phot/5?url=pokrowce Forumowicze otrzymają od nas 10% rabatu. Z wyrazami szacunku Zespół Świat Caravaningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam firmę Klaja-Bracia Świat Caravaningu.Widzę,że nasze rozmowy przyniosły efekt w postaci 10 % rabatu dla forumowiczów w przypadku pokrowców ,czekamy również na rabaty przy kupnie innych przedmiotów Widziałem osobiście będąc ostatnio w tej firmie dwie przyczepy zakryte tymi pokrowcami i muszę przyznać ,że pokrowce te wyglądały elegancko, a materiał w dotyku był konkretny i jakościowo ponoć bardzo dobry.Jeden z pokrowców rozpinany był nawet w trzech miejscach zamkiem,co ułatwia dostęp do wnętrza przyczepy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaja Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam Pana, oczywiście jesteśmy odnośnie rabatów zawsze otwarci na propozycje. Z wyrazami szacunku Zespół Świat Caravaningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prusiak Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nawet po obnizce cena u braci Klaja dosyc wysoka. Ja swoj pokrowiec kupilem na allegro (nie bede nikogo promowal) za pół tej ceny. Jakosciowo z wygladu taki sam, rowniez jest rozsuwany, ma worek do spakowania go spowrotem i wyglada tak: Troche mnie te opadające "czoło" nie pasuje, brakuje tych paskow z przodu, ale obecnie zastosowalem dodatkowy pasek, ktory to dociska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaja Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nawet po obnizce cena u braci Klaja dosyc wysoka. Ja swoj pokrowiec kupilem na allegro (nie bede nikogo promowal) za pół tej ceny. Jakosciowo z wygladu taki sam, rowniez jest rozsuwany, ma worek do spakowania go spowrotem i wyglada tak: Troche mnie te opadające "czoło" nie pasuje, brakuje tych paskow z przodu, ale obecnie zastosowalem dodatkowy pasek, ktory to dociska. Witam, znamy te pokrowce.... zapraszam do nas na firmę z pana pokrowcem i wtedy porówna Pan jak i zauważy że nie jest to to samo! Materiał jest całkiem inny... oczywiście krój tez... Z wyrazami szacunku Zespół Świat Caravaningu Witam, proszę o podpowiedź jak dodawać zdjęcia do postów? Z góry dziekuję Z wyrazami szacunku Zespół Świat Caravaningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prusiak Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Oczywiście wstrzymuję sie z oceną mojego pokrowca do wiosny.... Napewno coś skrobne na jego temat. P.S. Zdjecia dodajemy ze swojej, wczesniej utworzonej galerii (moje media), lub bezposrednio ze swojej strony poprzez odnosnik. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaja Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Oczywiście wstrzymuję sie z oceną mojego pokrowca do wiosny.... Napewno coś skrobne na jego temat. P.S. Zdjecia dodajemy ze swojej, wczesniej utworzonej galerii (moje media), lub bezposrednio ze swojej strony poprzez odnosnik. Pozdr. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaja Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dziękuję Ostatnie pytanie... Gdzie znajdę tą zakładkę - moje media- nigdzie jej nie widzę. Coś robię źle lub niezauważam. Z góry dziękuje Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpyr Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) A jak wyglądają ceny może promocje na inne artykuły np. amortyzator hamulca najazdowego ? Edytowane 30 Listopada 2013 przez lukpyr (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Masz przy "Napisz" odnośnik "Więcej opcji". Klikasz i tam masz już możliwość dodawania plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danwil Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nawet po obnizce cena u braci Klaja dosyc wysoka. Ja swoj pokrowiec kupilem na allegro (nie bede nikogo promowal) za pół tej ceny. Jakosciowo z wygladu taki sam, rowniez jest rozsuwany, ma worek do spakowania go spowrotem i wyglada tak: Troche mnie te opadające "czoło" nie pasuje, brakuje tych paskow z przodu, ale obecnie zastosowalem dodatkowy pasek, ktory to dociska. Witaj, możesz powiedzieć jak spisał się pokrowiec po zimowaniu przyczepy? Zakupiłem swoją pierwszą i wiesz jak jest - dbałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zima idzie, śniegiem w czwartek straszą a tu taka cisza w kwestii pokrowców ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zima idzie, śniegiem w czwartek straszą a tu taka cisza w kwestii pokrowców ??? Własnie rozglądałem się trochę po budkach w komisach i widziałem taką, do której pokrowiec się przykleił.... nie wróżę łatwego usunięcia śladów.... Widać pięknie całą fakturę, jak był ułożony, gdzie były szwy itp..... Zraziłem się totalnie do pokrowca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejo19 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Własnie rozglądałem się trochę po budkach w komisach i widziałem taką, do której pokrowiec się przykleił.... nie wróżę łatwego usunięcia śladów.... Widać pięknie całą fakturę, jak był ułożony, gdzie były szwy itp..... Zraziłem się totalnie do pokrowca.... Witam ja kupiłem pokrowiec w juli dedykowany do przyczep kempingowych za ok 500 zł rok w 2013 zdjąłem kominek i nakryłem na zimę a efekt ,przyczepa czysta ,sucha a szyby bez rysek.Kochani nie nakrywajcie plandekami budowlanymi za50 zł okna i lakier zorane że tylko płakac (mam nauczkę z angielką)Wtym roku też nakryłem i śpię spokojnie że ma suchutko .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 No ja właśnie również intensywnie zaczynam się szykować do zimy a z hali chyba nic nie wyjdzie więc jakąś alternatywę potrzebuję. Zeszłą końcówkę zimy stała pod gołym ale jakoś mi jej jednak żal Nawet zastanawiam się czy ją ruszać z parkingu pod domem w jakieś tańsze miejsce ale znowu wyjazdy na odśnieżanie... W kwestii przyklejenia pokrowca raczej myślę że to mocno odosobniony przypadek albo pokrowiec był bardzo już stary... Telefonowałem dziś do Bierunia i podobno w przyszłym tygodniu powinni mieć nową dostawę... koszt na taką do 5,5 metra około 700pln za 4 warstwowy- ktoś ma takowy?? Jakieś opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi