kera76 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam ponownie szanownych forumowiczów, Dalej zmagam sie z szukaniem cepki.Jak wczesniej pisałem jestem poczatkujacy w caravaningu,jednak ostatnio trochę tych przyczep sie naogladałem zdobywając jednoczesnie troszke doswiadczenia.Z zalozenia odrzucalem angielki z tego powodu,że przewaznie maja drzwi z lewej strony.Fajnie byloby gdybyscie wypowiedzeli sie na ten temat,moze nie warto ich kupować z innych względów niż drzwi?Bardzo proszę o opinię na temat tejhttp://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-elddis-hurricane-gtx-2000-r-mover-CID5-ID3B4ql.html#d7616518b8 Dodam,ze zaloga składa sie z 2 osób. Z gory dzięk.za wszelkie sugestie,uwagi i porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam ! Nie jesteś na forum od dzisiaj, więc śmiało mogę Ci zaproponować korzystanie z forumowej wyszukiwarki. Tematów o "angielkach" jest w bród. Polecam Twojej uwadze np. jeden z najświeższych. Wnioski wyciągniesz samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi