SwiatTUI Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam wszystkich zainteresowanych bardziej lub mniej wyprawą z przyczepą na około Maroko przez Saharę Zachodnią. Czy jest to możliwe? Jasne. Nam się udało i jakoś daliśmy radę w czasie bądź co bądź krótkich ustawowych wakacji Tempo było szalone, ale dzięki temu udało nam się dotrzeć w miejsca, do których zwykle się nie dojeżdża. Wrażenia i przeżycia wspaniałe o czym na pewno wiedzą Ci, co też uprawiają karavaning A zebranymi informacjami chcemy się teraz podzielić, aby by ułatwić innym podróżowanie. Zapraszam wszystkich na stronę gdzie zamieściliśmy wszystkie niezbędne karavaningowe informacje z różnych podróży - kempingi, trasy, ceny, GPS i wiele cennych wskazówek. Informacje na bieżąco są uzupełniane i z pewnością każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. A może ktoś miałby coś ciekawego do powiedzenia na temat ciekawostek, które go spotkały, a których nie można wyczytać w przewodnikach? Zapraszam do "zwierzania" się ze swoich nietypowych sytuacji, przeżyć, obserwacji - ale takich, które mogą być wskazówką dla innych. O takich wskazówkach piszemy też na stronie. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo1 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 mnóstwo słów...tylko gdzie ta WWW ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) mnóstwo słów...tylko gdzie ta WWW ???? Moim zdaniem to reklama bloga prowadzonego przez "SwiatTUI". Do opisywania takich wojaży mamy własny kącik na forum Można trochę poszperać i wyjdzie pewnie, że o tą stronę chodzi: http://swiatodzaplecza.blog.pl/ P.S. Jeśli potencjalny czytelnik ma być traktowany poważnie, to wypadałoby napisać: "Naokoło Maroka z przyczepą". Sorry IMHO Edytowane 21 Listopada 2013 przez Kristofer (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Pierwszy post Świata TUI jest z dzisiaj wieczora tutaj : http://forum.karawaning.pl/topic/15523-tani-kemping-we-w%C5%82oszech/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Znalazłem, już kiedyś było, tylko wycieczka trwała troszkę dłużej niż przysłowiowy urlop. Pozwolę sobie załączyć krótki filmik: Można? Trzeba tylko bardzo czegoś pragnąć, a wtedy marzenia się spełniają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiatTUI Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Przepraszam wszystkich to tak jest jak jest się "nowym" . Wybaczycie http://swiatodzaplecza.blog.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Przepraszam wszystkich to tak jest jak jest się "nowym" . Wybaczycie Witam ! Ja ze swojej strony wybaczam http://swiatodzaplecza.blog.pl/ Czyli miałem rację, że o tą stronkę chodzi. Trochę poczytałem, dlatego pozwól, że się zapytam: kogo z Waszej "trójki" reprezentuje nick na forum Czytając pierwszy post tego tematu, miałem wrażenie, że pisał go zupełnie ktoś inny, niż teksty na w/w stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiatTUI Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dziękuję za zrozumienie i wybaczenie Cóż, pisząc na swojej stronie poszło bez zastanawiania, z głębi duszy i jakoś tak się napisało jak widać. Tu miało być bardziej oficjalnie i wyszło jak wyszło . Ale obiecuję poprawę . Wszak trening czyni mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Będzie dobrze ! Co ja piszę ..., już jest dobrze Wracając do mojego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiatTUI Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jest?! Dziękuję, jak miło. Od razu mi raźniej no i lepiej A kto...? , hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Na stronie piszecie (piszesz), że jest Was troje, czyli Wy i córka, stąd moje pytanie (kto fizycznie pisze pod nickiem na tym forum) Jesteś " Duży On", "Duża Ona", czy "mniejsza Ona" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Coś mi mówi, że to ta trzecia opcja Tak naprawdę, to nie jest to takie istotne, jeśli nie chcesz odpowiadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiatTUI Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Nie, pomyliłeś troszeczkę. Jest "duży on" , "mała i malutka ona" "malutka ona" już śpi. "Duży on" ma inne zajęcie. Padło więc na "mała ona" ps. czy nie zapychamy forum? Kogo będą interesowały te nasze wieczorne pogawędki.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Nie, pomyliłeś troszeczkę. Jest "duży on" , "mała i malutka ona" OK, rozumiem, czyli mam przyjemność rozmawiać z "U" Nie znalazłem fotek przyczep / sprzętu, którym pokonywaliście wszystkie Wasze trasy. Być może bardzo pobieżnie przeglądałem, nie miałem zbyt wiele czasu. Czy gdzieś one są ? Edytowane 22 Listopada 2013 przez Kristofer (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiatTUI Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Generalnie sprzęt zmienialiśmy,ale przyczepę (małego Sprite) podpiętą mieliśmy w Turcji do Defa (13 foto od góry- na kempingu) W opisie Syrii widać zestaw lepiej http://swiatodzaplecza.blog.pl/category/azja/syria/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi