Prusiak Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Witam A wiec zdecydowalem sie jechac do Holandii i oplacalo sie. Oto moj nowy nabytek. Z sentymentu upolowalem Chateau o 21 lat mlodsza od mojej perwszej przyczepki. Chateu Cantara 395 rocznik listopad 1997. Na wyposazeniu mam to co powinna miec tej klasy przyczepka, a wiec, 4-osobowa, kuchnia 3-palnikowa, duza lodowka, lazienka (w innych postach pisalem ze ten uklad jest taki sobie, ale zobaczymy, generalnie lazienka jest spora), kibelek kasetowy oczywiscie, stabilizator, daszek, przesionek, instalacja 12 V + akumulator. Wszystko piekne i nie zniszczone. Generalnie szukalem czegos lekko wiekszego, ale na zywo to co kupilem wydawalo mi sie wystarczajace. Cena jaka udalo sie wynegocjowac to 3500 E, tak wiec dlugo sie nie zastanawialem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Fajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Gratuluję zakupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Bardzo ładny sprzęcik sobie sprawiłeś. Podoba mi się szczególnie rozkład wnętrza bo... jest taki jak mój Może łazienka nie jest największa w tego typu układzie, ale spełnia swoją rolę. Ja nie mam prysznica a Ty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Fajna cycepka. Gratuluję zakupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 No bardzo ładna , gratuluje szczęśliwemu właścicielowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prusiak Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Bardzo ładny sprzęcik sobie sprawiłeś. Podoba mi się szczególnie rozkład wnętrza bo... jest taki jak mój Może łazienka nie jest największa w tego typu układzie, ale spełnia swoją rolę. Ja nie mam prysznica a Ty? Zaakceptowalem taka lazienke wlasnie dlatego, ze ona jest nie mala i wygodniejsza poprzez swoja glebokosc niz lazienka znajdujaca sie po srodku przyczepy. Przymierzalem sie oranoleptycznie siadajac na kibelek. W lazience po srodku delikatnie przeszkadza umywalka, ale to juz jak kto woli.... I niestety nie ma prysznica i ciieplej wody, ale z woda mam nadzieje jakos sobie poradze. P.S. Dzieki wszystkim za dobre slowa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 ładne cacko gratuluje zakupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Sympatyczna budka Jak się nie mylę to lepciaka jest dość podobna Niech dobrze służy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnie Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Bardzo ładna przyczepka . Mam taki sam układ i uważam, że jest najpraktyczniejszy Możesz podać jej masę własną i DMC? Pewnie jest cięższa od mojej, bo jakoś tak jest z tymi przyczepami, że im młodsza, tym cięższa- (całkiem odwrotnie, niż z ludźmi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Również gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Jak się nie mylę to lepciaka jest dość podobna Podobną tylko salonkę ale obie super.Przyjemnego ciągnięcia życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prusiak Posted November 26, 2007 Author Share Posted November 26, 2007 Możesz podać jej masę własną i DMC? Masa wlasna 890kg, DMC 1200 kg albo 1250 kg, nie wiem dokladnie ktora waga dokladnie to jest DMC, ale to jest to w Briefie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prusiak Posted November 27, 2007 Author Share Posted November 27, 2007 A tu krotki mix-reportaz z wypadu do holandii: http://www.muveemix.com/player.php/66406-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek16243 Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 miód malina Gratki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts