RadekP Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam wszystkich z rejonu pomorza zachodniego. Po wielu próbach stworzenia TEAMU zachodniopomorskiego ponawiam starania. Dlatego zakładam nowy wątek „Szczeciniacy” choć wiem, że Koszalinianie mogą poczuć się urażeni więc możemy zmienić na np. „TEAM BAŁTYCKI”. Zapraszam wszystkich do odwiedzania tego postu. Spróbujmy stworzyć wzorem innych regionów silną grupę zachodniopomorskich miłośników karawaningu. Albo ten post zgaśnie jak wcześniejsze, albo zaczniecie się dołączać do wspólnych rozmów, spotkań, zlotów. Wybiegając w przyszłość - mam nadzieję, że w 2014 roku zorganizujemy spotkanie regionalnych forumowiczów (miejsce, czas i forma – do późniejszego ustalenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werusie Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia w zakładaniu "Teamu Bałtyckiego" -liczymy ,że dzięki temu będzie więcej spotkań forumowych nad naszym Bałtykiem- pozdrawiamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIXUS Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Jestem całym sercem za. . POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Trzyma kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comsio Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Życze powodzenia i już jestem chetny na takowe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieku Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Powodzenia Radziu walczyłem kiedyś z tym tematem i odpuściłem sobie tak gdzieś 2 lata temu :-) My z Patrykiem mamy takie roboty że ciężko* zaplanować daleko w przód (daleko jest płynne czasami to tydzień a czasami miesiąc) , zawsze było tak że wyjazdy były głównie "sponta wekendowa" plus ewentualnie dzień przed i ze dwa dni po :-) * - zawsze jest jakaś "gwiazdka" u nas gwiazdka polega na tym że problem z planowaniem nie dotyczy wyjazdów zaplanowanych przez Nasze Panie ..... nie jesteśmy w końcu idiotami i chcemy mieć spokój w domu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witamina Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Chętnie włączymy się do TEAMU BAŁTYCKIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Jestem za, jak tylko czas pozwoli chętnie się pojawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulislaw Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Jestem Radku za, czekam na termin 1-go spotkania TEAMU BAŁTYCKIEGO. Pozdrawiam. Jak Werusie życzą powodzenia, to się udać powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriks Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Cześć, Również jestem ZA, obydwoma ręcami :-). Choć w poprzednich latach niewiele wyszło z podejmowanych podobnych działań... Wydaje mi się, że ten wątek powinien znaleźć się w dziale "Przyjaciele"... i ewentualne konkretne tematy wypadowe/spotowe, "urodzone" w tym wątku powinny jako spotkania powstawać w dziale "Spotkania i imprezy" Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Też trzymam kciuki ,żeby Wam się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymar Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Działajcie. To całkiem fajna sprawa. Wiem na naszych doświadczeniach. Pomijając to, że teraz spotykamy się częściej ( wystarczy hasło) to są inne plusy: znaleźliśmy kilka nowych fajnych miejsc. Trzymam kciuki, aby Wam się udało, nie zamykajcie się tylko szczelnie. Na każde spotkanie zapraszamy wszystkich nie tylko z regionu, a może wpadniemy do Was z Bracią Kujawską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrool Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Oczywiście zapisuję się do Temu Bałtyckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek w Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam. Już się rusza powoluteńku,teraz temat i hasło przewodnie z nazwą i zamieścić w Przyjaciele. ALELUJA I do PRZODU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek3 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam ; jestem za . Tak na marginesie , jedno spotkanie miało miejsce i było to pra, pra spotkanie naszego forum . W Kwietniu 2007 roku nad jeziorem Kiełbicze koło m. Żelechowo odbyło się spotkanie 5-6 złóg z naszego rejonu + załoga z Gorzowa Miradym (Mira , Gieniu pozdrawiam ) . Dopiero w Maju odbył się nasz 1-szy złot karawaningowy w Zdworzu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi