Spablo1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wielkimi krokami zbliża się koniec roku. Gdy rozpocznie się kolejny, wszyscy będziemy mieli obowiązek rozliczyć się przed fiskusem. Wielu z nas przekazuje procent podatku na jakiś szczytny cel. Wielu też jest takich, którzy chcieliby przekazać, ale za bardzo nie wiedzą na jaki. Jest też grupa, która nigdy o tym nie myślała. Dlatego też powstał tu nowy temat. Każdy z Was, kto ma wśród swoich przyjaciół, znajomych, czy może w rodzinie osobę, potrzebującą pomocy finansowej i spełnia odpowiednie warunki podawałby propozycję. Żadnej innej agitacji – suche dane i koniec. Kto chce to skorzysta, a kto nie chce to odda całość z PIT do Urzędu Skarbowego. Wraz z chętnymi stworzymy tu coś w rodzaju bazy osób potrzebujących. Bo o konkretne osoby chodzi. Nie o fundacje czy organizacje. Konkretne osoby. Warunkiem umieszczenia wpisu jest nr KRS niezbędny do przekazania 1% z podatku. Wszelkie propozycje proszę przesyłać do mnie na PW. Chodzi o to, aby zachować anonimowość. Może być to skan ulotki czy coś podobnego. Temat będzie zamknięty , aby uniknąć zbędnych komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 1/2020 Jestem jakiś czas na forum, posiadam przyczepę kempingową na forum opisaną jako przystosowana dla osoby poruszającą się na wózku. Nazywam się Karol Grabowski, upadek z wysokości zmienił moje życie, na skutek urazu rdzenia kręgowego poruszam się na wózku inwalidzkim, jednak nie poddaje się i chcę żyć aktywnie. Niestety sprzęt i rehabilitacja niezbędna do tego jest bardzo droga.. Przekażcie mi swój 1% podatku Wystarczy ze w rozliczeniu PIT wpiszecie następujące dane: NUMER KRS 0000069890Koniecznie wypełniając rubrykę "cel szczegółowy" Dla Karola Grabowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi