PARA 39 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam jeżdżę co roku na Krym mogę służyć pomocą fwkmatkowski@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Interesująca propozycja na letni wyjazd, nad którym morzem jest ciekawiej Czarnym czy Azowskim. Jaką trasą < tam jeżdzisz swoim zestawem Pozdrawiam, Edytowane 16 Listopada 2013 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARA 39 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Azowskie warto zwiedzić płytkie ma swoich zwolenikow urokliwe cieplejsze brudniejsze, Czarne czyste mozna nurkować no i te delfiny blisko brzegu, drogi coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ciekawa propozycja ,na pewno jest to coś innego niż Chorwacja chętnie poczytam jakoś ciekawą relacje cenach pobytu .Czekam z nie cierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadka Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Wciąż marzy mi się objazdówka wokół Morza Czarnego. Nie jadę, bo nie wiem co mnie tam czeka. Koniecznie podziel się wrażeniami na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brat Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Para39 - opisz proszę. Trasa, warunki w drodze i w miejscach gdzie stacjonowałeś, bezpieczeństwo, policja ... wszystko, co może interesować nas - karawaningowców, dla których Krym jest egzotyką. Nie daj się długo prosić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARA 39 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam oczywiście zacząłem od nurkowania a na drugim zdjęciu szef karawaningu Ukrainy spedzilismy razem 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Ukraina stan dróg wg tubylców: Львов - Киев < info > Киев - Одесса... więcej < zapraszamPozdrawiam,PSLwów Cmentarz Łyczakowski < bardzo polecam Edytowane 17 Listopada 2013 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARA 39 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja po prostu trzymam się tylko głównych dróg, no i średnio a nawet coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi