marek Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 50 cm nie trzeba prawka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Hehe, ciekawe ile bym tym na zlot jechal... Generlanie wszystko super tylko sie nie da do plecaka przytroczyc, duza wada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Hehe, ciekawe ile bym tym na zlot jechal... Te co w standardzie jedzie 45, po odblokowaniu do ok 60, po zmianie cylindra na wiekszy nawet 80 ale jak zlapia to karta motorowerowa (czyt. dowod) nie wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Hehe, ciekawe ile bym tym na zlot jechal... : Piotrek przypuszczalnie był bys szybciej od nas , taki mały wechikuł przejedzie w każdym korku . , a nie raz jadac autem z przyczepą człowiek jedzie max - 20-40 km/h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Myslałem ze tylko , my Polacy mamy pomylone pomysły . A tu sami widzicie . Facet musi mieć chyba często na bakier z zona i wtedy wyprowadza sie do swojego M-1 na kółkach . Nasze Niewiadki wyglądaja przy tym jak apartamentowce . Piotrowi nie polecam tego pojazdu gdyż zauważyłem że kamperek jest nieocieplony , a nasz Admin wyjątkowo lubi przytulne ciepełko ! Ogólnie to podziwiam takich konstruktorów. Facet ma wyobraźnię , to widać ! Nie wszyscy ja maja bo to dar Boży i z nią sie rodzimy . Niestety żadne szkoły nas jej nie naucza jeżeli sami jej z siebie nie wydobędziemy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Śmiejcie się z gościa. Jakby to zrobić na trochę większym podwoziu to byłoby super. Trochę amatorskie wykonanie, no ale pewnie facet to u siebie w garażu zrobił. Dla mnie jest Brawo za pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Trochę amatorskie wykonanie, no ale pewnie facet to u siebie w garażu zrobił. Bo to studyjna wersja,ale jak piszecie ja chylę czoła z powodu pomysłu i realizacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 A może ekologiczny karawaning: http://www.youtube.com/watch?v=AJln9jkn2vU Prawo jazdy niepotrzebne, koszt dojazdu żaden... Tylko na zlot trzeba wyjechać trochę wcześniej niż inni ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Nie no fajny patencik Neomi Ciekawe czy w rzeczywistości ktoś coś takiego zrobił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Ja sie na to pisze . A rower w pociągu już woziłem wiec nie nie byłoby tak źle z tym czasem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Ciekawe czy w rzeczywistości ktoś coś takiego zrobił Chyba zrobił. Mam zdjęcie z budowy, niestety brak zdjęcia produktu finalnego. W trakcie budowy - trochę się pogrzebowo kojarzy ... Tablice poglądowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 A tu wersja bardziej wypasiona - niestety, tylko na krótkie trasy http://www.youtube.com/watch?v=hAvHDaffU7s&NR=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 Tu link do tej mniej wypasionej http://s01.besteidee.sbs6.nl/page/afleveringen/8/Derde%20live%20show/618/Thijs/Fietscaravan/ a tu do tej większej http://www.camptrailer.nl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts