marek Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 No podoba mi się: 1 2 3 http://www.youtube.com/watch?v=hX3vQ7v5Grw 4 5 http://www.youtube.com/watch?v=EBy3I50-_AE 6 http://www.youtube.com/watch?v=miiNcaiUnJM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Te "namioty" z filmilku nr 6 , oglądałem w zeszłym tygodniu w sklepie FALLE Campingwelt w Wiedniu. Cena zależnie od wielkości 1600-2200 EUR. Za ten namiocik , możesz sobie Marek dokupić jeszcze 3 niewiadówki w ekstra stanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Te "namioty" z filmilku nr 6 , oglądałem w zeszłym tygodniu w sklepie FALLE Campingwelt w Wiedniu. Cena zależnie od wielkości 1600-2200 EUR. Za ten namiocik , możesz sobie Marek dokupić jeszcze 3 niewiadówki w ekstra stanie ile chora jest ta cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 SERKU ! To są normalne ceny dla Niemca , czy Szweda . My w Elkampie czy Tamie także kupujemy towary po ichniejszych cenach przeliczanych na złotówki . No chyba ze jest to produkt Polski . Zauważ ze za głupi mikroskopijny czajniczek wołają 120zł. Jeszcze ciekawiej jest w USA .Dla przeciętnego Polaka kupno używanego Kampera to wydatek kilkunastu wypłat , u nich to kilka rat . Może za parę lat u nas będzie podobnie . Pozdrawiam ! Dla nas fanatyków , żadna bariera cenowa nie stanowi granicy aby zakupić ukochana zabaweczkę ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AA73 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 No podoba mi się: Mi też jest tylko kilka mankamentów 1 to, że przeciętny samochód mam ładownośc dachu max 100kg wiec ja już się nie łapię a 2 to po kilku i tak nikt tam nie wejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 że przeciętny samochód mam ładownośc dachu max 100kg dlatego połowa jest poza dachem, to po kilku i tak nikt tam nie wejdzie ale i tak jak padniesz to pod zadaszeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Widziałekm kiedyś coś podobnego, oczywiście nie tak zaprojektowanego jeszcze w latach `70 na Polskim Fiacie 125p jak byłem na jedynych możliwych w tych czasach wczasach zagranicznych tzn. w Bułgarii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam4302 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Coś takiego produkowała w polsce w latach 90-tych firma DOMOBIL. Nawet jeszcze strona sie zachowała Domobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Coś takiego produkowała w polsce w latach 90-tych firma DOMOBIL Ale chyba nawet robią dalej i cena powiem że na nasze kieszenie "Cena promocyjna (po kosztach produkcji z 95r, wysprzedaż, gdyż koszty reklamy zbyt duże) dla egzemplarzy nieprzecenionych, w wersji dla Poloneza Caro: 2850 zł. Zawiera pierwszy montaż. (W zestawie jest m.in. w.w. rozkładany stolik i materace) " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mendry Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 1/2 wieku i dogonimy.w stosunku do 2-go autostopu d/okola polski tak jest postep w tzw sprzecie turystycznym.pzdr mendry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paraGraf Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Na Polboxie strony juz chyba nie ma. Przelozylismy ja tutaj. Niestety nie jest dzisiejsza. http://akson.sgh.waw.pl/~mgolen/domobil/index.htm Mam nadzieje, ze taka reklama nie bedzie Panstwu bardzo przeszkadzac. A jesli jednak tak, to prosze administratora o usuniecie tego posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek16243 Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 1 to, że przeciętny samochód mam ładownośc dachu max 100kg wiec ja już się nie łapię Dokładnie... czesto widać na samochodach bez relingów dachowch wgniotki po bagażnikach (poprzecznych relingach) w miejscach ich umiejscowienia... To co dopiero stanie się z dachem po przebywaniu w czymś takim... Nie jestem pewien czy takie coś zdaje egzamin... Haczyk + przyczepka = najlepsze rozwiązanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paraGraf Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Na Polboxie strony juz chyba nie ma. Przelozylismy ja tutaj. Niestety nie jest dzisiejsza. http://akson.sgh.waw.pl/~mgolen/domobil/index.htm Dla zaciekawionych tym osiagnieciem polskiego karawaningu polecam wyprobowanie po promocyjnej cenie. Sprzedaje ostatniego naszego Poloneza z tym namiotem. Samochod ma juz wprawdzie swoje lata, ale po drobnych poprawkach w wasztacie moze pojezdzic i to sporo. Cena razem z tym autem bedzie na pewno znacznie nizsza niz cena samego nowego namiotu. Kontakt na gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts