Janusz s Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 W odpowiedzi na zapytania i prośby Koleżeństwa na temat spotkania Mikołajkowego, informuję że takowe spotkanie jest możliwe. Byłem dzisiaj na Kolnej i wszystko uzgodniłem. Trochę zmieniły się ceny ale uważam że są do przełknięcia. Mamy dostęp do sanitariatów, wody, prądu i to wszystko kosztuje 20.00 zł od osoby za dobę. Ma to dobre strony przy małej ilości chętnych, bo i tak zapłacimy tylko za siebie. Ponadto bodajże w sobotę odbędą się na basenie specjalne zajęcia dla dzieci ( nasze też mogą w nich brać udział) o szczegółach poinformuję jak będzie wszystko dopięte przez Zarząd Kolnej. Oczywiście w pozostałym czasie będziemy mogli skorzystać z basenu. Proszę wszystkich zainteresowanych o wpisywanie się na listę. Gdyby ktoś miał pomysł na zorganizowanie jakichś atrakcji proszę o kontakt, lub wpis na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesert Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Janusz- brakuje w tym wątku terminu spotkania. Oczywiście jeśli będzie w miarę znośna pogoda, to melduję się tam w piątek rano. Może by tak w sobotę Opactwo w Tyńcu zwiedzić?. Odległość to ok.2,5 km, więc można w zasadzie pieszo przegalopować wzdłuż Wisły. Lista uczestników: 1) Janusz s -1 2) Dobrawa-2+1 3) Tadek1 -2 4) Marco69 -2 5) Darek126N -2+1 6) Trafko - 2+2 7) Osman - 2 8) Yabulon 2+1 9)Mesert -1 10)Seba1 - 2 11)Elmo - 2+1 12)Kajman-2 Edytowane 4 Grudnia 2013 przez mesert (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz s Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Opactwo jak najbardziej nawet na piechotę, bardzo przyjemny spacer a co do terminu to oczywiście 6-8.12 2013 tj. od piątku do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKISSJG Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Cześć Niestety w tym roku nam się nie uda dotrzeć. Ania ma koncert 6 i 7 12. Niemniej życzymy wszystkim uczestnikom wspaniałej zabawy i bogatego "Świętego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Mi , podobnie jak Arturowi , nie uda się przyjechać . Mam ważne rodzinne spotkanie . A plan był się bujnąć bo nie mam coś ochoty na zamknięcie sezonu . Bardzo żałuję Januszku . Edytowane 14 Listopada 2013 przez finger (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fruzia Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Byłoby super ale mój mąż wybrał Św Barbarę :piwko: :piwko: a nie Św Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek 1 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 3) Tadek Janusz- brakuje w tym wątku terminu spotkania. Oczywiście jeśli będzie w miarę znośna pogoda, to melduję się tam w piątek rano. Może by tak w sobotę Opactwo w Tyńcu zwiedzić?. Odległość to ok.2,5 km, więc można w zasadzie pieszo przegalopować wzdłuż Wisły. Lista uczestników: 1) Janusz s -1 2) Mesert -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek126N Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 my też się wpisujemy 1) Janusz s -1 2) Mesert -1 3) Tadek 4) Darek126n-2+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 1) Janusz s -12) Mesert -13) Tadek4) Darek126n-2+1 5) Kajetan1975 - 2+1 Oczywiście, pod warunkiem sensownej aury i wolnego weekendu u Gosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafko Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jak tylko praca i pogoda pozwoli to bardzo chętnie. Trafko 2+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osman Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 My wpisujemy się na pewno 2+2psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 kurcze przyjechalibysmy z zona bo po smoczym zlocie jakis nie dostyt pozaostał ale jednak 300km robi swoje a i nasz roczny synek moze juz taka aure nie koniecznie dobrze zniesc, bedziemy z wami duchowo i czekam oczywiscie na relacje i pozdrowienia dla wszystkich a w szczegolnosci dla organizatora Januszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A ja mam pytanie, może naiwne ale kto pyta nie błądzi.... Czy korzystanie z wodnych przyjemności jest w cenie, czy trzeba dopłacić, a jeżeli tak, to ile? Ewentualnie jakieś www może by się znalazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz s Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Niestety basen nie jest wliczony w koszty pobytu. Podaję cennik od 7.30-14.00 12.00 od 14.00-23,00 14,00 rodzinne od 7.30-14.00 26,00 od 14.00-23,00 29,00 ulgowe 7.00-14,00 8,00 14,00-23,00 9,00 można zobaczyć cennik na stronę basen@kolna.pl będą też w Mikołaja zajęcia dla dzieci trzy godzinne ale koszt od dziecka podam w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 można zobaczyć cennik na stronę basen@kolna.pl Pewnie chodziło o to http://www.kolna.pl/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi