TomaszOlkusz Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam Po zmianie budki zastanawiam się na zmianą holownika, myślę że wielu z was też to przerabiało. :] Dlatego z racji tego ,że jest Nas tak wielu, proponuje aby. :blagac: :blagac: Każdy z nas ,sięgną do kieszeni po DR ,w celu podzielenia się z innym ile możemy ciągnąć za sobą na haku i nie chodzi mi tu o wiek naszych holowników. U mnie wygląda to tak Renault Megane Combi 1.6 benzyna/lpg 110 km G- masa własna -1235 kg 01 / 02 - z hamulcem / bez hamulca -1300 kg / 615 kg :brawo: :brawo: :brawo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) http://forum.karawaning.pl/topic/3648-jakie-auto-ile-poci%C4%85gnie/?hl=%2Bjakie+%2Bauto pomysł dobry, ale trochę wcześniej już był taki pomysł powodzenia w poszukiwaniach Edytowane 13 Listopada 2013 przez maarec (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dzięki za link ale tam są wybrane najpopularniejsze holownik ,a wielu z Nas jeździ innymi autami poczekajmy zanim zamkniemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zafira A 1,8 Pb, 125 KM - 1300 kg na haku, z hamulcem PS. Proponuję to robić jako "kopij wklej" czy coś, to powstanie lista i nie trzeba będzie przegrzebywać całego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodzio Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Koledzy w wątku podanym przez Kajtka dokładnie jest to co proponuje Tomasz. Temat zamykam a swoje wpisy dajcie w tym temacie, w czasie aktualizacji zostaną one dopisane do listy w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi