kera76 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam szanowne grono, Bardzo proszę o opinię na temat tej budki http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-sprite-euroland-450-td-1998-r-CID5-ID3EEp5.html#d7616518b8 A może ktoś mieszka blisko i mógłby ją obejrzeć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek72 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam W opisie sprzedawca napisał: Przyczepa posiada jeden drobny mankament wizualny, lekko zmarszczone poszycie na przodzie prawego boku (widoczne na zdjęciach) po zaczepieniu o słupek.Trzeba obejrzeć w jakim stanie jest poszycie po spotkaniu się ze słupkiem, bo uszkodzenie jest widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Witaj na moje oko jest powypadkowa......panel prawy bok z przodu jest pomiety wg mnie 15 tys za to to gruba przesada ps raczej nie slupek tylko byla uderzona z przodu i ja pomielo... Edytowane 11 Listopada 2013 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 pytanie czy ten pomięty naroznk to tylko na poszyciu czy moze podloga również ulegla uszkodzeniu i w jak dużym stopniu, jak za tyle kasy to chyba szkoda jechac i oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Witam szanowne grono, Bardzo proszę o opinię na temat tej budki http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-sprite-euroland-450-td-1998-r-CID5-ID3EEp5.html#d7616518b8 A może ktoś mieszka blisko i mógłby ją obejrzeć? Pozdrawiam @kera76 napisał: A może ktoś mieszka blisko i mógłby ją obejrzeć? < nie tędy droga Szkoda że mieszkasz tak daleko od tej budki. Nie jestem specjalistą od budek ale ponieważ zmieniałem przyczepę kilka miesięcy temu miałem okazję oglądania interesujących mnie przyczep w różnym stanie. Mnie zainteresowało 5-te zdjęcie na którym widać niezbyt fachowe uszczelnienie. To że jest wgniecenie poszycia to jest najmniejszy problem. Przyczepa wymaga osobistego oglądania na miejscu zaczynając od tego prawego narożnika. Jak zanurkujesz i zerkniesz na podłogę tego narożnika będziesz wiedział jak duża jest szkoda. Jeżeli nie widać sladów naprawy podłogi w tym narożniku to znaczy że kolizja jest powierzchowna. Jeżeli jest "wstawka" to jest gorzej. Bywa tak że sprzedający celowo podaje i pisze o takiej usterce żeby odwrócić uwagę od innych poważniejszych problemów. "Nurkowanie" we wszystkie zakamarki wewnątrz i na zewnątrz przyczepy jest podstawowym obowiązkiem kupującego. Krajowi fachowcy od "reanimacji przyczep" sprowadzając z zagranicy przyczepę z taką wadą wymieniają dolny płat poszycia na całej długości aż do drzwi i "po ptokach". Wszystkie usterki i wady potrafią tak zamaskować że widoczne są po pewnym czasie. Klientowi potem przyczepa jest oferowana jako bezwypadkowa i w super stanie. Reasumując odradzam kupowania bez wnikliwego oglądania na miejscu. Ja zawsze wykonuję próby wodne poprzedzone wcześniejszym szczegółowym oglądaniem. Drugie oglądanie po polewaniu pokaże ewentualne przecieki w przyczepie. Pozdrawiam, Edytowane 11 Listopada 2013 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAMiEWA Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam szanowne grono, Bardzo proszę o opinię na temat tej budki http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-sprite-euroland-450-td-1998-r-CID5-ID3EEp5.html#d7616518b8 A może ktoś mieszka blisko i mógłby ją obejrzeć? Pozdrawiam Mam nieodparte wrażenie że owa przyczepa była już recenzowane jakiś czas temu. Przejrzyj wpisy i skoro wisi już od dłuższego czasu to chyba zbyt ciekawa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 A ta,co sądzicie?http://allegro.pl/tec-490-1995r-idealny-nowym-namiot-nowa-cena-i3672547189.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam szanowne grono, Bardzo proszę o opinię na temat tej budki http://tablica.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-sprite-euroland-450-td-1998-r-CID5-ID3EEp5.html#d7616518b8 A może ktoś mieszka blisko i mógłby ją obejrzeć? Pozdrawiam Przyczepa posiada jeden drobny mankament wizualny, lekko zmarszczone poszycie na przodzie prawego boku (widoczne na zdjęciach) po zaczepieniu o słupek. Tiaa słupek ,szkoda ,że nie zaczepiła o pościel na sznurku A przednia szyba ? w dziwnej ramie z gumowej uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Przyczepa posiada jeden drobny mankament wizualny, lekko zmarszczone poszycie na przodzie prawego boku (widoczne na zdjęciach) po zaczepieniu o słupek. Tiaa słupek ,szkoda ,że nie zaczepiła o pościel na sznurku A przednia szyba ? w dziwnej ramie z gumowej uszczelki Masz rację z tą szybą,wcześniej nie zwrócilem na to uwagi,bo moja wiedza w temacie jest czysto teoretyczna.Szukam przyczepy juz od ponad roku i jesli kupie bedzie to pierwsza,nie chcę podejmować pochopnie decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Ta pierwsza budka była już "na tapecie" Miłej lektury http://forum.karawaning.pl/topic/14385-angielka-kt%C3%B3r%C4%85-wybra%C4%87/page-2?do=findComment&comment=333815 A ta,co sądzicie? http://allegro.pl/tec-490-1995r-idealny-nowym-namiot-nowa-cena-i3672547189.html Jak czytam IDEALNA o 15 czy 20 letniej budzie to mnie krew zalewa. Olać pajaca, buda złom. Sprawdź kto sprzedaje. Edytowane 11 Listopada 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosołek Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 pierwsza stawiam ze mogła być bita w przód - przednia ściana - kolorem się różni od reszty - okno dziwnie osadzone. stąd wgniotka z boku druga - opis "idealna"...już słabo wróży nie idealne bo ma chociazby wgniotkę na poszyciu z tyłu na dole po stronie drzwiczek z kasety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi