kera76 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam szanowne grono, Jestem na etapie poszukiwań swojej 1 przyczepy i mam takie pytanie;co to są i do czego służą okladziny cierne stabilizatora?Juz wczesniej w wielu postach widziałem takie sformulowanie tej części zaczepu.Myślalem,że chodzi o okladziny hamulców bębnowych ale chyba jednak nie.Będę bardzo wdzieczny za wszelkie wyjaśnienia. Pozdr.wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr40 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Witam...Dociskają zaczep do kuli haka. Są to takie dwie tarczki cierne zamontowane pionowo na bokach zaczepu dociskane dzwignią. Maja na celu eliminowanie "falowania " przyczepy np. przy mijaniu dużego pojazdu. Krótko i obrazowo utrudniaja skręt przyczepy... Edytowane 9 Listopada 2013 przez Piotr40 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam...Dociskają zaczep do kuli haka. Są to takie dwie tarczki cierne zamontowane pionowo na bokach zaczepu dociskane dzwignią. Dzieki za wyjaśnienie tematu.A wymiana ich to duzy problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NINED Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dzieki za wyjaśnienie tematu.A wymiana ich to duzy problem? Żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Rzuć okiem na mój temat http://forum.karawaning.pl/topic/6922-wymiana-okladzin-ciernych-aks-2000-fotostory/ i powinno się stać wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kera76 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Rzuć okiem na mój temat http://forum.karawaning.pl/topic/6922-wymiana-okladzin-ciernych-aks-2000-fotostory/ i powinno się stać wszystko jasne Dzieki,obrazowo to wyjasnileś.Ztymi okladzinami to napisalem jeszcze jak miałem nadzieje kupic tego lmc,to ze ona poszla trochę ostudzilo moj zapał,ale trudno trzeba szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosołek Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 no szukanie przyczepy to nic łatwego i wymaga cierpliwości - powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allestandard Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Racja,a w grę wchodzi takze budżet jaki posiadasz na ten cel,tak mniej wiecej w jakich kwotach się obracasz? Popatrz też na dział z ogłoszeniami,tam często można znaleźć fajną i ciekawą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Racja,a w grę wchodzi takze budżet jaki posiadasz na ten cel,tak mniej wiecej w jakich kwotach się obracasz? Popatrz też na dział z ogłoszeniami,tam często można znaleźć fajną i ciekawą ofertę. Z tym budżetem Chodzi Ci o okładziny cierne stabilizatora czy o kupno nowej przyczepy bo tematem jest stabilizator jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Z tym budżetem Chodzi Ci o okładziny cierne stabilizatora czy o kupno nowej przyczepy bo tematem jest stabilizator jazdy kolega allestandart zadko bywa na forum ale jak juz jest to fachura w kazdym temacie od razu pisze na 20 watkow tylko kazdy wpis o niczym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parapo50 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jaka jest róznica w prowadzenie przyczepy ze stabilzatorem i bez ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Odpowiedź już miałeś w drugim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi