mogieldive Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Siemka, jestem początkujący w tematyce karawaningu, ale z pewnością chcę w przyszłości kupić własną przyczepkę, jednak póki co myślę o bazowaniu na wypożyczonych, żeby poznać trochę sprzęt i wiedzieć czego szukać podczas zakupu. Proszę o namiary na godne uwagi wg Was firmy wyporzyczające przyczepki. Mam Skodę Octavię kombi 1.9 TDI 140km. Czteroosobowa rodzina. Z góry dziękuję z jakiekolwiek przydatne informacj. Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 czesc zeby ci ktos pomogl to musi znac lokalizacje jaka cie interesuje pozatym poszukaj w wyszukiwarce byly juz takie tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mogieldive Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Warszawa, albo Bielsko-Biała, a cel to Szwajcaria i Włochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_JA Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Zerknij na Tablice.pl Ostatnio przeglądałem i trafiłem na kilka prywatnych osób które chcą wypożyczyć swoją przyczepę. Cena o ile dobrze pamiętam to 70zł/doba Z firm które wypożyczają przyczepę na Śląsku to między innymi S-Camp albo Klaja w Bieruniu. Mają swoje strony internetowe. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ir & Ed Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Warszawa, albo Bielsko-Biała, a cel to Szwajcaria i Włochy. @mogildive napisał: Warszawa, albo Bielsko-Biała Bielsko Biała < wypożyczalnie przyczep kempingowych > Warszawa oraz Janki Pozdrawiam, Edytowane 8 Listopada 2013 przez ired (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mogieldive Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 @mogildive napisał: Warszawa, albo Bielsko-Biała Bielsko Biała < wypożyczalnie przyczep kempingowych > Warszawa oraz Janki Pozdrawiam, Dzięki wszystkim za info Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allestandard Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 W stolicy nie powinno być większego problemu z wypożyczeniem przyczepy,tylko w grę wchodzi cena. Wcześniej było to dosyć kosztowne,nie wiem natomiat jak jezst teraz. Daj znac jeżeli watek jest w dalszym ciagu aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mogieldive Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tak, aktualny. Poszerzam swoją wiedzę w temacie, korzystam ze wszystkich wskazówek, za które dziękuję. Jak coś znajdę, to pewnie poproszę po opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 W Pszczynie koło Bielska widziałem wypożyczalnie http://www.campstyle.pl/wynajem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wachmistrz77 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 W stolicy nie powinno być większego problemu z wypożyczeniem przyczepy,tylko w grę wchodzi cena. Wcześniej było to dosyć kosztowne,nie wiem natomiat jak jezst teraz. Daj znac jeżeli watek jest w dalszym ciagu aktualny. Michale! Jak kolega napisał w Wawie jest wiele wypożyczalni ze sprzętem np. ta http://www.przyczepowo.pl/ - ceny całkiem znośne. Wpisz w google to znajdziesz całkiem sporo ofert. Poza tym, jest wielu forumowiczów w stolicy. Chętnie pomogą Ci w ocenie sprzętu na miejscu, byś jakiegoś "śmierdziucha" nie wziął na stan bo rodzinę skutecznie odstraszysz od karawaningu Napisz jak coś namierzysz. A może znajdziesz kogoś kto użyczyłby Ci swoją cepkę? Popytaj - warto. Pozdrawiam z 207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Myślicie, że ktoś prytatnie pożyczy SWOJĄ cepkę ? Chyba, że sam nie jeździ i kupił ją właśnie na takie CICHE wypożyczanie. Ja swojej bym nie wypożyczył, tym bardziej, że pożyczasz nie wiadomo komu i co on z nią zrobi. A Koledzy wypożyczyliby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wachmistrz77 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mój brat z moją czasem pomyka i jest ok. Gdybym miał naprawdę serdecznego kolegę i pełne zaufanie do niego to czemu nie? A tak poza tym to często spotykam ludzi w wypożyczonych "od kogoś" budkach. Więc....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Bratu zaufanemu to można,ale komuś obcemu ? Chyba,że wypożyczającemu nie zależy na budce, tylko na jakiejs tam kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Bratu zaufanemu to można,ale komuś obcemu ? Chyba,że wypożyczającemu nie zależy na budce, tylko na jakiejs tam kasie Kobiety i samochodu się nie pożycza,nie wiem do końca jak jest z budkami Ludzie są rożni,nie wszyscy szanują swoje rzeczy,a co dopiero czyjeś,potem nikt nie wie kto zepsuł,kiedy itd.Nie każdy tez umie się przyznać ,czy naprawić.Ja wolę w życiu nie pożyczać od kogoś i mam święty spokój-co swoje to swoje. Akurat budkę pożyczyłem dobremu koledze na kilka dni ale jakoś o zepsutym zaczepie przytrzymującym drzwi do budki zapomniał wspomnieć( nie wypominam -tylko chciałem naświetlić temat).Przysłowia polskie mówią wyraźnie na temat pożyczania- "Dobry zwyczaj nie pożyczaj" -pewnie coś w tym musi być,prawda ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja nie pożyczałem cepki, a zaczep do drzwi też musiałem wymienić. Andrzej kobiety, samochodu i płyt (winilowych) się nie pożyczało kiedyś.Dziś mało mamy płyt to nie pożyczamy, kobiety i samochody pozostały, masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi