Rysiaczek Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Tu wpisujemy pytania i uwagi dotyczące XV zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100pa Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam! Mam pytanie dotyczące cennika i terminu pobytu . W skanie cennika podano ,że ceny zlotowe obowiązują od 1- 3 maja. Czy to sztywny termin , czy można przyjechać wcześniej w cenach zlotowych ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Można przyjechać wczesniej i zostac dłużej i wszystko w cenie uczestnika zlotu , pod warunkiem że jest sie na liście zlotowej którą wczesniej dostarczymy do administracji kampingu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 czy będą odznaki XV Zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 czy jest jakiś limit zalog? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 odznaki bedą a jakże , przecie to jubiluszowy pietnasty póki co limitu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0rn Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 No i doczekali my sie jubileuszu. Jak wszystko bedzie git to jestesmy z Katarzyną i Igorexem jak zawsze ! a dla nas bedzie to podwojny jubileusz bo dla nas...10 zlot !!! do zobaczenia juz niedlugo w maju ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz s Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dla mnie też 10 razem będziemy świętować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 o widze ze moj przyjaciel ze smoczego zlotu bedzie to w takim razie do zobaczenia Januszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 już się nie możemy doczekać ale z nadzieją spotkania w TAKIM towarzystwie szybciej czas zleci do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jeszcze jedna bardzo ważna sprawa , na sedesach nie ma desek . Dla mnie to atrakcja bedę chodził z własną deską lub z małym jaśkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbysta Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jeszcze jedna bardzo ważna sprawa , na sedesach nie ma desek . Dla mnie to atrakcja bedę chodził z własną deską lub z małym jaśkiem Witam zdjęcia robiłem już po sezonie jeżeli do maja nie będzie będę zmuszony zrobić z płyty pilsniowej w kolorze białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finger Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) na sedesach nie ma desekWszystkie zdemontowali po informacji o zakupie przez Ciebie wypasionej czepki Wszyscy będą garnąć się do Ciebie . Kup wcześniej dużo chemii . Do maja zapewne będzie wszystko w najlepszym porządku . Edytowane 6 Listopada 2013 przez finger (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 myślę ze facetom to nie przeszkadza gorzej brak deski myślę ze zniosą nasze ładniejsze połówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbysta Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 finger o jakiej cepce piszesz przecież moja wypasiona już dawno w 2012 została zabrana przez policję kupiłem kradzioną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi