Tomii Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Miejsce Zlotu. XV Zlot forum Karawaning.pl odbędzie się w miejscowości Rozpłucie (pow. łęczyński, woj. lubelskie) nad jeziorem Piaseczno w Ośrodku Rekreacyjno - Wypoczynkowym "Resort Piaseczno" Mapa Strona ośrodka FB Termin Zlotu. Tradycyjnie zlot odbywa się w weekend majowy, który wypada od 1 do 4 maja 2014. organizatorzy: Borowy , Ptaku, Jack , Myszorki Najważniejsze informacje. Zlot jest luźnym spotkaniem użytkowników forum Karawaning.pl. Każdy z uczestników jest odpowiedzialny za siebie oraz resztę swojej załogi. Nasze forum nie jest żadnym stowarzyszeniem czy organizacją, a co za tym idzie nie posiadamy osobowości prawnej. Spotykamy się w celu poznania i wspólnego spędzenia czasu. Organizatorzy zlotu ani administracja forum nie są odpowiedzialni za brak prądu, ciepłej wody, złą pogodę czy zachowanie innych uczestników. Każdy z uczestników zlotu zobowiązany jest do przestrzegania regulaminu ośrodka. Zwierzęta mogą przebywać na campingu tylko z ważną kartą szczepień, psy na smyczy oraz w kagańcach. Właściciele zwierząt zobowiązani są sprzątać po swoich zwierzętach. Prosimy o nie używanie czajników i grilli elektrycznych oraz grzejników elektrycznych lub innych odbiorników energii elektrycznej o mocy większej niż 0,5 KW . Wymagane przez gospodarzy są przedłużacze z uziemieniem. Nikt nikogo nie zmusza do brania udziału we wszystkich zajęciach. Każdy robi co chce. Wszelkie pomysły w urozmaiceniu pobytu mile widziane. Mamy nadzieję że będzie to wspaniałe spotkanie! Kilka zdjęć: foto Hobbysta cennik XV zlotu.pdf Edytowane 5 Listopada 2013 przez Rysiaczek (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Adres miejsca XV Zlotu karawaning.pl SOLO INVESTMENT SP. z o.o.Rozpłucie Pierwsze 1D21-075 Ludwinwoj. lubelskie GPS: +51° 22' 55", +23° 1' 15" tel. 81 476 16 70tel. 503 015 091fax: 81 471 32 60e-mail: rezerwacje@resortpiaseczno.ple-mail: biuro@resortpiaseczno.pl foto Hobbysta cennik XV zlotu.pdf Edytowane 5 Listopada 2013 przez Rysiaczek (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balthur Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Balthury jadą 2 plus 1 ;)l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek3 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam ; ja mam na zlot około 800 km . Sory , za daleko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Irku to nie temat w którym składasz akces do udziału w ZLOCIE . Myślałem że się zapisałeś i teraz się wycofujesz ? Twoja deklaracja o nie uczestnictwie mnie powaliła , czyżbyś chciał założyć listę tych którzy nie przyjadą . ZAŁÓŻ I WPISZ SIĘ GDYZ NIE BARDZO WIEM O CO CHODZI . Zloty bywają w różnych miejscach i darłem nieraz 1100 km w dwie strony Ale Irku nie o to chodzi . Dla mnie najważniejsze że będzie grupa przyjaciół . Nawet nie musze się z nimi gościć , ważne że oni są , bo dla mnie są ważni . Liczyłem że zlot będzie w Toruniu , bynajmniej takie słuchy chodziły . Każdy liczy na gotowe , a to wcale nie jest takie trudne , wystarczy wybrać się na duży znajomy kamping i uzgodnić terminy i ceny. Nie wiem czym się sugerowali admini , może słabszymi propozycjami kempingów , a może brakiem innych propozycji ? Lubelskie to rejon niezbyt znany nawet dla mieszkających w ościennych województwach . Ja mimo że mieszkam dość blisko przyjeżdżam wcześniej gdyż chcę zobaczyć perełkę , pałac w Kozłówce i wrócić do obozu hitlerowskiej zagłady w Majdanku. / robi większe wrażenie niż Oświęcim / Nie omieszkam także przyłożyć swoja dłoń do odcisku czarciej łapy na zamku w Lublinie . Może zorganizujemy wycieczkę ! Nie pisz bzdetów o kilometrach . Nie chcesz przyjechac , twoja sprawa ale ja gorąco cię zachęcam . Jezeli masz pretensje do miejsca , zorganizuj cos w pobliżu siebie i na pewno nie będę pisał głupot o kilometrach tylko przyjadę ! Osobiście też nie wiem czy wezmę udział w spotkaniu gdyż szykuje mi się dość długi kontrakt od kwietnia w Paryżu . Ale strój szykuję i myślę że się spotkamy Ireczku miło bedzie cię zobaczyć na jubileuszowym 15 zlocie . Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Rysiaczek (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dla nas jest podobnie w km ale świnka zaczeła zbierać złotówki na benzynkę bo mamy tylko 2 razy w roku okazje się SPOTKAĆ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makac Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Witam szacun dla organizatorów ,za wspaniałą lokalizację ale mam wrażenie ,że nas południowców od strony zachodu traktujecie trochę po macocoszemu , strasznie na wschód uciekacie. Ptaszku spotkamy się chyba dopiero w wakacje . 600 km w jedną stronę to troszkę dla nas za daleko finansowo.Mimo to życzymy wszystkim miłego wypoczynku i zabawy ale do zobaczyska gdzieś bliżej zachodu. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez makac (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 decyzja gdzie będzie zlot ,zależy od nas samych to osoby chcące organizować proponują miejsce , Szczerze powiem jestem w bardzo komfortowej sytuacji mieszkając w centrum ; mam w miarę równo do : Szczecina i Rzeszowa Białegostoku i Jeleniej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAn Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Szmat drogi więc wypada wykorzystać turystycznie taki wypad. Rysiaczek podał miejsca godne zwiedzenia w okolicy Zlotu: 1) Pałac w Kozłówce 2) Majdanek 3) Zamek w Lublinie. Co jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekSz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 To ja dopiszę jeszcze wycieczkę do Lwowa, naprawdę warto, a to tylko 130 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszorki Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To ja dopiszę jeszcze wycieczkę do Lwowa, naprawdę warto, a to tylko 130 km. Koledze gdzieś 100km uciekło, do Lwowa z nad Jeziora jest 230 km, ale domyślam się, że to pomyłka Nie zmienia to faktu, że Lwów warto zobaczyć, szkoda że to za daleko na taki szybki wypad. Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekSz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fakt. ale co to 100km różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0rn Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak jest Majdanek to w zasadzie Sobibór też już niedaleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszczola Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Byliśmy w Resorcie w lipcu 2013r, bardzo przyjemnie, ceny w środku lata b.przystępne i jak piszecie- dużo do zwiedzania wokół Szczególnie Zamek w Kozłówce!!! Uwaga: w toaletach kempingu nie ma desek klozetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0rn Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 sie kupi przed wyjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi