Skocz do zawartości

XV ZLOT Rozpłucie, 1 - 4 maj 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miejsce Zlotu.

XV Zlot forum Karawaning.pl odbędzie się w miejscowości Rozpłucie (pow. łęczyński, woj. lubelskie) nad jeziorem Piaseczno w Ośrodku Rekreacyjno - Wypoczynkowym "Resort Piaseczno"

Mapa

Strona ośrodka

FB

Termin Zlotu.

Tradycyjnie zlot odbywa się w weekend majowy, który wypada od 1 do 4 maja 2014.

organizatorzy: Borowy , Ptaku, Jack , Myszorki

Najważniejsze informacje.

Zlot jest luźnym spotkaniem użytkowników forum Karawaning.pl. Każdy z uczestników jest odpowiedzialny za siebie oraz resztę swojej załogi. Nasze forum nie jest żadnym stowarzyszeniem czy organizacją, a co za tym idzie nie posiadamy osobowości prawnej. Spotykamy się w celu poznania i wspólnego spędzenia czasu.

Organizatorzy zlotu ani administracja forum nie są odpowiedzialni za brak prądu, ciepłej wody, złą pogodę czy zachowanie innych uczestników. 

Każdy z uczestników zlotu zobowiązany jest do przestrzegania regulaminu ośrodka.

Zwierzęta mogą przebywać na campingu tylko z ważną kartą szczepień, psy na smyczy oraz w kagańcach.

Właściciele zwierząt zobowiązani są sprzątać po swoich zwierzętach.

Prosimy o nie używanie czajników i grilli elektrycznych oraz grzejników elektrycznych lub innych odbiorników energii elektrycznej o mocy większej niż 0,5 KW .

Wymagane przez gospodarzy są przedłużacze z uziemieniem.

Nikt nikogo nie zmusza do brania udziału we wszystkich zajęciach. Każdy robi co chce.
Wszelkie pomysły w urozmaiceniu pobytu mile widziane.
Mamy nadzieję że będzie to wspaniałe spotkanie!

Kilka zdjęć: foto Hobbysta
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (1).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (2).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (4).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (5).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (6).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (7).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (8).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (10).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (11).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (24).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (47).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (61).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (63).jpg
camping XV zlotu Piaseczno foto Hobbysta - Waldek z Lublina (64).jpg

cennik XV zlotu.pdf

Edytowane przez Rysiaczek (wyświetl historię edycji)
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano (edytowane)

Adres miejsca XV Zlotu karawaning.pl

SOLO INVESTMENT SP. z o.o.
Rozpłucie Pierwsze 1D

21-075 Ludwin

woj. lubelskie

GPS: +51° 22' 55", +23° 1' 15"

tel. 81 476 16 70
tel. 503 015 091
fax: 81 471 32 60

e-mail:
rezerwacje@resortpiaseczno.pl
e-mail: biuro@resortpiaseczno.pl

foto Hobbysta

cennik XV zlotu.pdf

post-258-0-24648000-1383628714_thumb.jpg

post-258-0-89618300-1383628730_thumb.jpg

post-258-0-41153000-1383628776_thumb.jpg

post-258-0-75460400-1383628791_thumb.jpg

post-258-0-99025400-1383628844_thumb.jpg

post-258-0-58695700-1383628863_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Irku to nie temat w którym składasz akces do udziału w ZLOCIE  . Myślałem że się zapisałeś i teraz się wycofujesz ? Twoja deklaracja o nie uczestnictwie  mnie powaliła , czyżbyś chciał założyć  listę  tych którzy nie przyjadą . ZAŁÓŻ I WPISZ SIĘ GDYZ  NIE BARDZO WIEM O CO CHODZI . Zloty bywają w różnych miejscach i darłem nieraz  1100 km w dwie strony

Ale Irku nie o to chodzi . Dla mnie najważniejsze że będzie grupa przyjaciół  . Nawet nie musze się z nimi gościć , ważne że oni są , bo dla mnie są ważni . Liczyłem że zlot będzie w Toruniu , bynajmniej takie słuchy chodziły . Każdy liczy na gotowe , a to wcale nie jest takie  trudne , wystarczy wybrać  się  na duży znajomy kamping i uzgodnić terminy i ceny. Nie wiem czym się sugerowali admini , może słabszymi propozycjami kempingów ,  a może brakiem innych propozycji ?  Lubelskie to rejon niezbyt znany nawet dla  mieszkających w ościennych województwach . Ja mimo że mieszkam dość blisko przyjeżdżam wcześniej gdyż  chcę zobaczyć perełkę ,  pałac w Kozłówce i wrócić do obozu hitlerowskiej zagłady w Majdanku. / robi większe wrażenie niż Oświęcim /

Nie omieszkam także przyłożyć swoja dłoń do odcisku czarciej łapy na zamku w Lublinie .

Może zorganizujemy wycieczkę ! Nie pisz bzdetów  o kilometrach . Nie chcesz przyjechac , twoja sprawa ale ja gorąco cię zachęcam . Jezeli masz pretensje do miejsca , zorganizuj cos w pobliżu siebie i na pewno nie będę pisał głupot o kilometrach  tylko przyjadę !  Osobiście też nie wiem czy wezmę udział w spotkaniu gdyż szykuje mi się dość długi kontrakt od kwietnia w Paryżu . Ale strój szykuję i myślę że się spotkamy

Ireczku miło bedzie cię zobaczyć na jubileuszowym 15 zlocie .

Opublikowano

Dla nas jest podobnie w km ale świnka zaczeła zbierać złotówki na benzynkę bo mamy tylko 2 razy w roku okazje się SPOTKAĆ :] :] :]

Opublikowano (edytowane)

Witam szacun dla organizatorów ,za wspaniałą lokalizację ale mam wrażenie ,że nas południowców od strony zachodu traktujecie trochę po macocoszemu , strasznie na wschód uciekacie. Ptaszku spotkamy się chyba dopiero w wakacje . 600 km w jedną stronę to troszkę dla nas za daleko  finansowo.Mimo to życzymy wszystkim miłego wypoczynku i zabawy ale do zobaczyska gdzieś bliżej zachodu.

Edytowane przez makac (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

decyzja gdzie będzie zlot ,zależy od nas samych

to osoby chcące organizować proponują miejsce , 

Szczerze powiem jestem w bardzo komfortowej sytuacji mieszkając w centrum ;

mam w miarę równo do : Szczecina i Rzeszowa 

Białegostoku i Jeleniej Góry

Opublikowano

Szmat drogi więc wypada wykorzystać turystycznie taki wypad.

Rysiaczek podał miejsca godne zwiedzenia w okolicy Zlotu:

1) Pałac w Kozłówce

2) Majdanek

3) Zamek w Lublinie.

Co jeszcze ?

Opublikowano

To ja dopiszę jeszcze wycieczkę do Lwowa, naprawdę warto, a to tylko 130 km.

Koledze gdzieś 100km uciekło, do Lwowa z nad Jeziora jest 230 km, ale domyślam się, że to pomyłka :) Nie zmienia to faktu, że Lwów warto zobaczyć, szkoda że to za daleko na taki szybki wypad. Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byliśmy w Resorcie w lipcu 2013r, bardzo przyjemnie, ceny w środku lata b.przystępne i jak piszecie- dużo do zwiedzania wokół :) Szczególnie Zamek w Kozłówce!!! Uwaga: w toaletach kempingu nie ma desek klozetowych ;)

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.