TomaszOlkusz Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam nabyliśmy wczoraj nową budkę. Troszkę starsza, ale dla nas bardzo praktyczna. Oceńcie sami za 5000 pln - fajna, sucha, jedyny właściciel w NL, piętrowe łóżko dla Emilki, stabilizator jazdy :yay: :yay: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokyo Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 bardzo fajna, zaprezentuj jeszcze układ w środku. Knaus z piętrusem, to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Może być ładny przedsion.... A jaki stabilizator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMERANG Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Gratulacje ! Za tą cenę z takim przedsionkiem... Chyba był pierwszy raz rozkładany dopiero przez Ciebie Dawaj foty ze środka i jakieś cyferki DMC rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Gratulacje sprzęcik fajny ale dodaj trochę więcej jak wyżej koledzy pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Irek ,żle może napisałem chodziło mi o nowy zaczep z zabezpieczeniem przeciw myszkowaniu przyczepy a co do fotek troszkę poczekać musicie naraźe wziołem dokumenty do tłumaczenia i rejestracja odbiorę ją z tablicami i wtedy fotki mam nadzieje ,że ju w przyszłym tygodniu A przyczepka jest 1985 r dmc 850 kg masa własna 608 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 nowy zestaw z OLKUSZA ESTEREL 380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tomek idziesz po bandzie, to taka składana cepa ? Wrzuć foty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszOlkusz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak przystało na Esterele wszystkie są składane ta akurat nie zabudowa jest cała przyczepka lekka 500kg i malą ,ale taka nam spasowała na podwórko jest szeroka na 180 cm i 380 cm dł bez dyszla fotki dożuce niebawem bo nawet nic nie mam z wnęcza cepki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi